Leader Vegeway

CHOCO SUPPORT Suklaalevyraadissa

Choco Support suklaasalmiakkimanteli
Tuotteen Choco Support suklaasalmiakkimanteli valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Choco Support -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät, Suklaakuorrutteiset.
 

Jarkko Karhunen 09.06.2014
Pitkuloita papanoita, jotka näyttävät salmiakkijauheella pinnoitetuilta, niinkuin ovatkin. Alkumaku on jopa pistävän salmiakkinen. Jauheen alla oleva maitosuklaakerros ei juurikaan maun puolesta pääse esiin, kun taas homman ytimen tehtävää hoitava manteli maistuu ihan mukavasti salmiakin ensipiston laannuttua. Maun lisäksi näissä on hyvää koko, sillä nämä eivät ole niin pieniä että olisi "pakko" monta kerralla laittaa suuhun, vaikka sekin nauttimistapa toki toimii. Suklaatuotteenahan tämä olisi korkeintaa kakkosen arvoinen, mutta suklaata sisältävänä kokonaisuutena tämä on maittavaa pupellettavaa karkkia ja pähkinää. Näitä Salmiakki Finlandian 2014 voittaneita palleroita myydään ainakin Punnitse & Säästä -liikkeissä.

Kirsi I 08.06.2014
Kirpeän salmiakkijauheen kuorruttamia rapeita suklaapäällysteisiä manteleita. Vaisu suklaa jää sivuosaan salmiakin kirpeyden ja mantelin rapeuden alle, mutta hyvää on!

Hanna P 08.06.2014
Erikokoisia kellanruskeita "pötkyläpapanoita". Tuoksu jämerän suolainenkin, olisko salmiakkia pinnassa? Maitosuklaan päällä salmiakkijauhoa, sisällä pähkinä. Suklaa ei maistu, mutta se ei haittaa tässä tuotteessa. Salmiakki ja pähkinä on vaan niin hyvää!

Iikka 08.06.2014
Soikeat papanat tuoksuvat huokuttelevan salmiakkiselle. Lienee salmiakkijauhetta päällä. Makukin on pistävän salmiakkinen. Suklaakerros on n. 1 mm paksuista, ja alla on manteli rauhoittamassa voimakasta salmiakkia. Kaksi tapaa syödä: pureskella suorilta tai imeä kerros kerrallaan 1) salmiakki, 2) suklaa, 3) manteli. Parasta salmiakkisuklaata?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet