Fazer

PRALINA Suklaalevyraadissa

Pralina sea-buckthorn
Tuotteen Pralina sea-buckthorn valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pralina -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit, Valkosuklaiset.
 

Hanna P 26.05.2014 (Jäsenprofiili)
Jännän näköisiä valkosuklaisia puolipalloja punaisin "pensselinvedoin" pinnassa. Mieto ja makea tuoksu. Kiinteähköä ja kirpakan sitruunaista täytettä sisällä. Vaniljan maku puskee ehkä aavistuksen läpi, ja jotain pikkuisen keinotekoista maussa ehkä on, mutta kaiken kaikkiaan oikein hyvä makean valkosuklaan ja kirpakan sitruksen liitto. Hellyn viitoseen.

Virpi 26.05.2014 (Jäsenprofiili)
Valkosuklaanappeja jotka vaikuttavat taideteoksilta vaaleanpunaisine metallinhohtomaalauksineen. Konvehdin pohjassa on yllätyksenä täpläkuvioita jotka tuovat mieleen tassunjäljet. Tuoksu on makea. Sisällä on pehmeää voimaista täytettä jossa lienee aavistus vaniljaa. Täyte jää hiukan vaisuksi positiivisesta kokonaisvaikutelmasta huolimatta.

Kirsi I 25.05.2014 (Jäsenprofiili)
Kauniita puolipalloja, joissa on eläinkuosia pohjassa ja hohtavaa punaista sipaistu pintaan. Täyte on kiinteää ja vaaleaa, joukossa tummia pilkkuja, vaniljaa kukaties. Täyte korostaa valkosuklaakuoren voimaisuutta, mutta jotenkin hyvällä tavalla. Valkosuklaaksi onnistunut konvehti, pehmeä ja sopivan kokoinen.

Iikka 25.05.2014 (Jäsenprofiili)
Jänniä planeetan puolikkaita. Kuin joku olisi kaasukehä siveltänyt pensselillä. Alaosa on kuin suklaalehmän kylkeä. Kyseessä on siis valkosuklaa, jonka sisällä on hieman pärskähtelevää, mutta minulle tuntematonta ainetta. Kokonaisuus on makea, mutta pysyy sallituissa parametreissä. P.S. tyrni ei maistu.

Jarkko Karhunen 24.05.2014 (Jäsenprofiili)
Todella kauniisti kuvioitu pieni valkosuklaapraliini, jonka pohjapuolella on vielä hauskaa "lehmänlaikkukuviota". Täyte on paksuhkoa, vaaleaa ja hieman kellertävää. Siinä on vieno kirpakkuus, varsinkin ensipuraisulla. Valkosuklaa antaa kokonaisuudelle omaa makeuttaan aika runsaasti ja täytteen kirpakkuutta pitäisi olla enemmän, jos sillä haluaisi taittaa suklaan makeuden. Miellyttävän kesäinen ja iloinen maku, jonka arvosana putoaa maksimista siksi, että valkosuklaalle ominainen "lateksimainen" maku pääsee esiin. Jälkimakuakin voisi olla hieman enemmän ja sitä varmaan tulisi juuri lisäkirpakkuuden myötä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani