Leader Vegeway

DELICIEST Suklaalevyraadissa

Deliciest maisku cookies
Tuotteen Deliciest maisku cookies valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Deliciest -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 20.06.2017
Uudistunut pakkaus, selvästi haettu tyyliä pois lapsille suunnatusta tuotteesta. Ohut kuori ja vetinen koostumus. En erota mainittua keksin makua, ainoastaan outo esanssinen maku. Ei tosiaankaan rahkapatukoiden aatelia.

Hanna P 20.06.2017
Pähkinäisen tuoksuinen pieni suklaapäällysteinen jätskipatukka. Keskellä hieman jotain kellanruskeaa. Oho, eipä taidakaan olla jätski- vaan rahkapatukkaa. No, kaipa tästä joku tykkää. Ehkä tälläkin kannattajakuntansa on, mutten kuulu siihen.

Iikka 20.06.2017
Leivosmainen, hieman inhottavan makuinen pala. Koostumus epämiellyttävä. (Huom. tämä arvio on kirjoitettu herkkumaratonin loppupuolella, mikä voi vaikuttaa arvioon.)

Jarkko Karhunen 20.06.2017
Luulin pätkityksi jäätelöpatukaksi, mutta tämä onkin jotain vaahtomuovin ja vanukkaan välimaastosta. Jonkinlainen makusydän näyttäisi olevan, mutta en tunnista mistään muuta kuin happaman maun.

Jenni V 11.05.2017
Toinen maisku-uutuuksista on samanmoinen kuin creme brulee, mutta nyt kreemisilmäke on keksin makuinen. Minusta keksiaromin käyttäminen on aina ollut jotenkin hölmöä, olisi sitten kunnon keksiä jos keksin makua tarvitsee olla. Keksiaromi maistuu minusta enemmän teollisen tympeälle kuin aidolle keksille, ja niin oli tässäkin tuotteessa. Onneksi kreemiä on vain 9% silmäke patukan keskellä, muuten rakenne ja maku on ihan sama kuin muissakin maiskuissa, eli tahmaisen pehmeä ja happaman makea. Kakkonen, ei suosikkini sarjasta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet