Fazer

METIISTO ARTISAN CHOCOLATE Suklaalevyraadissa

Metiisto Artisan Chocolate Madagascar 72%
Tuotteen Metiisto Artisan Chocolate Madagascar 72% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Metiisto Artisan Chocolate -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Janne J 22.05.2014 (Jäsenprofiili)
Kiinnostava, houkutteleva tuoksu. Ensivaikutelma erinomainen, erittäin vivahteikasta ja pirskahtelevaa, mutta toisaalta pehmeää maultaan. Yllättäen suklaan sulaessa vaikutelma piirun verran latistuu, eli aistit tekevät jotain negatiivisiakin havaintoja, mutta kyllähän tässä on kyseessä jo todella elämyksellinen suklaa, jota tekee mieli pistää aina vain lisää suuhun ja ihmetellä nyanssien ilotulitusta. Olisi häväistys antaa tälle vähemmän kuin viisi pistettä. Jälkimakua myöten hieno suklaa.

Kirsi I 21.05.2014 (Jäsenprofiili)
Ohuehko palanen, maku on vaniljaisen marjainen, jopa vadelmainen, petroolinen kitkeryys vaanii taustalla kovin lähellä ja maku jää jotenkin lyhyeksi. Yllättäen vadelmainen tuntuma palaa lopussa ja jää loppumauksi lievän vehnäjauhoisuuden kanssa. Sekava makuvyyhti, vaikkakin kaikkineen ihan miellyttävä.

Jarkko Karhunen 21.05.2014 (Jäsenprofiili)
Mieluisa neutraali tuoksu. Odotin kaakaon alkuperän huomioiden vahvempaa hedelmäisyyttä ja saankin sitä, mutta se tulee esiin vasta viiveellä, pitkällä viiveellä. Kuten hetkeä aiemmin maistelemassani suklaassakin, on tässä hedelmäisiä vivahteita runsaasti, mutta ne eivät ole rusinaisia. Ne ovat enemmänkin hedelmäcoctailin tuomia herkullisia makuvivahteita. Suklaassa ei ole lainkaan pistävyyttä, kitkeryyttä tai muitakaan makuvikoja. Sen sijaan tässä on hyviä makuja, mahtava koostumus ja ja ja ja... kaikkea, mukaanlukien jälkimaku.

Iikka 21.05.2014 (Jäsenprofiili)
Napsahtava koostumus. Maku on vieno mutta jännä. Sitä pitää houkutella. Melkein karkkinen maku maistuu kielen monessa kohdassa. Hyvää on, mutta nihkeyttää suun ja hampaat.

Hanna P 21.05.2014 (Jäsenprofiili)
Laatta lähes tuoksutonta tummaa suklaata. Miellyttävän hedelmäinen maku. Suklaa sulaa kivan pehmeästi suuhun. Huomaa kyllä, että tuote on tummaa eikä varmaan kauhean sokeristakaan, mutta maku on kuitenkin ihmeen hedelmäinen, makea ja pehmeä. Ihan parhaita tummia suklaita mitä olen maistanut!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet