Laatusuklaa

GOODIO Suklaalevyraadissa

Goodio chocoat wild blueberry chocolate
Tuotteen Goodio chocoat wild blueberry chocolate valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Goodio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Luomu, Patukat.
 

Iikka 21.08.2019
Kovaa, murtuvaa ja ehkä jauhoista tummaa suklaata. Maussa on ehkä luumua tai rusinaa. Maku on suht neutraali, mutta koostumus vie pisteitä. Miksei tätä syö, mutta...

Hanna P 15.07.2019
Tummahkoa vängän tuoksuista suklaata. Kovaa, mutta melko "haurasta"suklaata. Tulee mieleen erään amerikkalaisvalmistajan suklaa, vaikkei tämä sitä olekaan. Hyvin "mämminen", mutta kuitenkin myös makean ja pehmeän makuinen suklaa. Ei tylsä, vaikka keskivertopisteet saakin.

Jenni V 11.06.2019
Maidotonta, gluteenitonta ja soijatonta vaaleaa suklaata, jossa on käytetty kaakaopapua ja -voita, gluteenitonta kauraa, kookospalmusokeria ja mustikkajauhetta ainesosina, kaikki luomua. Rumahan tämä pikkuinen ohut patukka on pinnaltaan, matta ja harmaa, eikä maistellessakaan tuo rakenne oikein suussa sulava ole. Maku sen sijaan on. Nimittäin mustikkaisuus ei tunnu aluksi yhtään mutta jälkimakuna se on aivan ihanan aito ja se jää pitkäksi ajaksi suuhun. Vaikka suklaa ei ihan parasta olekaan, mustikka maistuu oikeasti ja sopii tähän suklaaseen kuin nenä päähän. Kolmonen siksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani