Laatusuklaa

GOODIO Suklaalevyraadissa

Goodio chocoat cool mint chocolate
Tuotteen Goodio chocoat cool mint chocolate valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Goodio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Luomu, Patukat.
 

Iikka 21.08.2019
Kovaa, murtuvaa ja ehkä jauhoista tummaa suklaata. Maussa on ehkä eukalyptusta, inkivääriä tai tiskiainetta.Koostumus vie pisteitä, vaikka paikoin oudot maut olisivatkin miellyttäviä. Pähkinäinen jälkimaku.

Hanna P 15.07.2019
Hyvin miedosti mintulle tuoksuvaa tummaa suklaata. Kuivahko ja vähän hiekkainen suutuntuma. Minttu on mukavan pehmeänä, joskin melko vahvana mukana. Mukavan raikas, joskin turhankin jauhoinen kokemus. Makeus balanssissa. Miedosti banaaninen jälkimaku. Kuivattaa suuta.

Jenni V 07.06.2019
25g ohuen ohut vinoruutupalainen patukka, jonka ainesosat ovat luomua ja niitä ovat kaakaopavut ja -voi, gluteeniton kaura, kookospalmusokeri ja kuivattu minttu. Maku on jotenkin outo, en tiedä johtuuko se sitten kaurasta vai kuivatusta mintusta... Ihan raikas jälkimaku mutta vähän outo kuitenkin. Rakenteeltaan tämä on melko kovaa, mutta ei hirvittävän rakeista, pinnaltaan jännän mattaa. Muistuttaa raakasuklaata, mutta on miedompaa ja rakenne on himpan parempi. Mainostetun vaaleaksi suklaaksi tätä en kuitenkaan miellä. En oikein tiedä, tykkäänkö vai enkö oikein tykkää... Kallistun ei-tykkään puolelle ja annan kakkosen, sillä kyllä tavallinen suklaapatukka olisi maittanut paremmin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani