Laatusuklaa

GOODIO Suklaalevyraadissa

Goodio wild blueberry 61%
Tuotteen Goodio wild blueberry 61% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Goodio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Raakasuklaat, Vegaani.
 

Janne J 09.04.2018
Neutraali tuoksu. Rakenne on pehmeähkö. Suklaa sulaa nopeasti suussa, mutta makuaistini pitää kyllä pinnistellä, että havaitsisin mitään mustikkaan viittaavaa. Sen sijaan suuni tapaa hieman pohjaanpalaneen kaakaon aromia, mikä on kuitenkin ihan miellyttävä. Ei varsinaisesti säväyttänyt, mutta ei tässä oikeastaan ollut mitään negatiivistakaan.

Iikka 04.09.2017
Koostumukseltaan lohkeileva suklaa maistuu välillä marjaisalta, mutta pääsääntöisesti ei miltään. Kaakaoisia makuja ei irtoa lainkaan… ainakaan aluksi. Suu tottuu lopulta tähän suklaaseen, ja makujakin alkaa irrota. Kuitenkin mieto kokonaisuus, vaikka maku jääkin yllättävän kauaksi aikaa suuhun muistuttamaan itsestään. Tunnistan mustikankin jälkimaussa kun kuulen tuotteen nimen.

Hanna P 04.09.2017
Tummahkon ruskeita paloja raakasuklaata. Tuoksu on vähän tuima. Suutuntuma yllättävän rakeinen. Maussa vahva marjaisuus. Ensin maistuu jopa kitkeriä marja-aroniamaisiakin makuja, mutta sitten se mustaherukkakin alkaa maistua jonkin verran. Jännä ja erilainen, vaikka ehkä vielä rohkeammin makea ja ehkä kirpsakkakin olisi voinut olla. Varsin raikas kumminkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani