Laatusuklaa

GOODIO Suklaalevyraadissa

Goodio coconut 51%
Tuotteen Goodio coconut 51% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Goodio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Raakasuklaat, Vegaani.
 

Iikka 04.09.2017
Raakasuklaassa maistuu lakritsi. Makea, oudon hyökkäävä kokonaisuus. Kuitenkin tavanomaisen tuntuinen raakasuklaa.

Aiempi arvio 2.12.2015: Kivan tuoksuinen pala. Vivahde raa'asta suklaasta. Maku on sangen karkkinen tai toffeinen, pitäen sisällään pistävyyttä. Raakasuklaaksi hyvä koostumus. Pidän tästä, ja tätä haluaa syödä lisää. Toki liika on liikaa. Arvosana: 4.

Hanna P 04.09.2017
Keskiruskea pala raakasuklaata. Tuoksu perinteinen raakasuklaan, mutta mukavan makealla tavalla. Pidän kookoksesta ja odotin tältä suklaalta paljon, mutta kookosta en juurikaan tässä maista. Ihan mukavan makean mieto raakasuklaa kumminkin. Jälkimaussa kivaa toffeisuutta joka nostaa pisteet neloseen.

Jenni V 13.02.2015
Punnitse ja säästässä vieraillessani oli kassalla maistatuksessa kyseistä raakasuklaata. Kauniin ja tavallisen näköistä suklaatahan se oli, ja kivan raikkaassa neliökääreessä. Pistän palasen suuhuni ja huomaan että on selkeästi kyseessä raakasuklaa, sen verran karkeaa suklaa on rakenteeltaan. Vaikka suklaa on vain 51-prosenttista (ainesosissa on lisäksi kookossokeria ja -sosetta) tuntuu kuin olisi syönyt paljaita kaakaonibsejä jotka on jollain sidosaineella liimattu yhteen. Makeutta ei juurikaan ollut, enkä kyllä maistanut myöskään mausteena ollutta vaniljaa. Liian krouvia makuuni tällainen raakasuklaa, kyllä tavallinen on paljon parempaa sekä maultaan että rakenteeltaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani