Laatusuklaa

GOODIO Suklaalevyraadissa

Goodio licorice & sea buckthorn 53-54%
Tuotteen Goodio licorice & sea buckthorn 53-54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Goodio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Lakritsi & salmiakki, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Raakasuklaat, Vegaani.
 

Jenni V 05.10.2018
Kivat mausteet ovat kookospohjaiseen semitummaan suklaaseen löytäneet, tyrniä, anista ja lakritsijuurta. Yhdistelmä on mielenkiintoinen, vähän kirpeä ja makean lakritsinen. Ainoa vaan että tuo oksennukselta maistuva kookoksen aromi puskee läpi, ja raakasuklaanahan tämän ulkonäkö on mitätön ja rakeisuuttakin löytyy. Kakkoseen yltävät kokonaisuuden pisteet, mutta joku hyvän suklaan valmistaja voisi ottaa vinkkiä makukombosta.

Janne J 09.04.2018
Lievästi lakritsille tuoksahtavaa suklaata. Rakenne on onneksi verrattain sileä, ei liian jauhoinen niin kuin osa raakasuklaista. Tuoteselosteen lupaamaa tyrniä ja kookoshiutaleita en kyllä osaa tästä makuyhdistelmästä tunnistaa, mutta lakritsi on mietona läsnä, ei onneksi liian hallitsevana. Minkäänlaista kitkeryyttä ei ole havaittavissa, mikä ei toki ole yllätys, kun kaakaota on maltilliset 54% sisällöstä. Monella tapaa miellyttävä ja tasapainoinen suklaa, ainesten suhde toisiinsa on taiten valittu.

Iikka 31.08.2017
Väittäisin raakasuklaaksi tuoksun, maun ja koostumuksen puolesta. Maussa on enenevässä määrin lakritsaa, jota saa tosiaan houkutella ensin esiin. Nenässä tuntuu pienen pieni polte. Aluksi en oikein tykännyt, mutta tähän tykästyy ajan kanssa imeskellen.

Hanna P 31.08.2017
Melko tummanruskeita ja reiluja paloja suklaata perinteisellä miedon miellyttävällä raakasuklaan tuoksulla. Pehmeä koostumus. Imiessä myös hieman kitkerämmät maut tulevat esiin, mutta ei häiritsevästi. Kunnolla makua tulee vain purren. Maku on miellyttävä, mutta hieman epämääräinen eikä selkeitä makuja tahdo saada esiin. Kelpo tuote kumminkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani