Laatusuklaa

GOODIO Suklaalevyraadissa

Goodio smooth 71%
Tuotteen Goodio smooth 71% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Goodio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Luomu, Raakasuklaat, Tuotannosta poistuneet.
 

Aki 30.03.2015
Tästä ei tahdo löytyä minkäänlaista tuoksua. Puraistaessa rakenne vaikuttaa jotenkin erikoisen höttöiseltä, suklaa ikäänkuin häviää ennen kuin siitä ehtii saada mitään otetta. Maustakaan ei oikein ehdi päästä jyvälle ennen tunkkaista jälkimakua. Katkeroinen vaikutelma, jägermaisteria en olisi ennen täkäkään kokemusta yhdistänyt suklaaseen.

Jenni V 21.03.2015
Maistelukääreestä paljastuu pari sameaa koristeetonta palaa tummaa suklaata. Ohhoh, onpa kuivan tuntuista, sellaista pakkopureskeltavaa laatua joka ei tahdo sulaa oikein millään. Aromi on sen verran "raa'an" nibsinen alkumaultaan, että veikkaan tätä heti raakasuklaaksi. Mutta, sitten kun suklaa on pureskeltu suuhun rouheeksi, alkaa loppu suklaa sulaa hiljalleen, ja siinä on todella jännä maku, jota ei yhdistä raakasuklaaseen, ja alan empiä, josko tämä sitä onkaan... Jotenkin kuin suklaassa olisi kaksi ulottuvuutta ihan ääripäistä, eka maanläheinen raaka nibs ja sitten todella pehmeä, ei oikein suklainen vaan enemmänkin voinen (rasvainen ja inasti suolainen) aromi. Kaakaoprosenttikin vaihteelee mielessäni ylös ja alas, koska rakenne ja nibsisyys viittaavat korkeaan, jälkimaku taas matalampaan tummuuteen. En kutsuisi tätä ihan herkuksi ja suklaa-nimityksestäkin olen epävarma, mutta mielenkiintoista maisteltavaa ehdottomasti. Kolme pistettä siitä.

Jenni R 24.02.2015
Suklaa on sileä, mutta erittäin kiinteä ja mattamainen sekä kova. Maku on jauhomainen. Suussa sulava ja mutainen maku.

Jarkko 22.10.2014
Voit halutessasi lukea yleisiä ajatuksiani raakasuklaasta saman valmistajan juuri hetki sitten maistelemani velvetin arviosta, en jaksa niitä tähän kopioida. Kuten em. arvossa totesin, on tämän raakasuklaan valmistukseen käytetty perulaista Criollo-papua ja se lupaa ennakkoon enemmän kuin smoothin ecuadorilainen Arriba. Tosin tähänkin raakasuklaaseen on lisätty vaniljaa ja suolaa.

Tuoksu ei ainakaan muutaman minuutin vanhan muistin mukaan juuri poikkea smoothista, sillä tuoksu on varsin vaniljainen. Maku on kyllä sitten ihan erilainen, tässä on jo makua. Tässä on piparmintun makua, hetkellisesti tulee jopa pepsodentti mieleen, kun kitalaessakin tuntuu selvää hapokkuutta. Tässäkään raakasuklaassa ei valitettavasti ole sellaisia raikkaita makuja jotka minua piristäisivät.

En tiedä kuuluisiko smoothin olla sileämpi vai karkeampi kuin velvet, mutta minusta tämä smooth on hieman rakeisempi. Tämäkään suklaa ei ole suussasulava, tai sulaisi varmaan kielen päällä aikanaan, mutta en nyt viittis tämän toisen palan kohdalla yhtä iltaa odotella, joten pistän hampaat töihin. Huh, irtosipa tästä erikoinen ja todella, siis todella rasvainen maku pureskellessa. Ei jatkoon.

Lisäys 5min myöhemmin: Todella suuta kuivaava, karvas maku jää suuhun pyörimään. Tuokaa mulle äkkiä jotain muuta!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani