Laatusuklaa

GOODIO Suklaalevyraadissa

Goodio arriba 71%
Tuotteen Goodio arriba 71% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Goodio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Luomu, Raakasuklaat, Vegaani.
 

Jenni V 05.10.2018
Raakasuklaata, joka muistuttaa aromiltaan semitummaa Brunbergin suklaata. 71-prossaiseksi tässä on kyllä huomattavan vähän makua, ehkä jälkimakuna tuo raaka kaakaopapu jää vähän pyörimään suuhun. Ei sytytä, ja kun ulkonäkökin on harmaa ja rakenne rakeinen, ei voi kuin kaksi pistettä antaa.

Katja Ke 22.03.2015
Tummia neliskanttisia paloja, joiden tasaisesta pinnasta on vaikea aavistaa millaista suklaata tuleman pitää. Suklaa napsahtaa kuuluvasti taitettaessa ja näyttää tiiviiltä. Tuoksu on hieman kirpeä ja alan jo aavistella josko makukin on kovin kitkerä. Suklaata saa imeskellä kunnolla, jotta siitä alkaa irrota makua. Ensin tuntuu kielellä kihelmöivä pippurisuus ja makeus. Suklaa on pureskeltaessa hieman jauhoisen tuntuista, mutta moninaiset maut tulevat hyvin esiin. Suolaisuuttaja rusinaisuutta on mukana. Maku on kaikenkaikkiaan mieto, ja suklaan pienestä jauhoisuudesta huolimatta se ei ole lainkaan kitkerää tai kurkkua kuivaavaa. Moninaisine makuvivahteineen tämä suklaa saa minulta kolme ja puoli tähteä, kallistuen neloseen.

Ansela 17.03.2015
Tummaa ja tiivistä, vähän tylsähkön tuoksuista. Napsahtaa hampaiden välissä todella kovaa. Voimakkaan makuista, päälimmäisenä aromina jotain niinkin kummallista kuin mustat oliivit.

Veli-Matti 02.03.2015
Yksinkertaisen näköistä suklaata, joka sentään tuoksuu kohtuullisen houkuttelevalta. Rakenteeltaan kovaa ja jauhomaista ja mautonta! Hiljalleen makuja irtoaa, mutta onko tässä suolaa mukana pilaamassa kokonaisuutta!? Ei tästä nauttimaan pääse.

Jarkko 06.10.2014
Piti tämäkin päivä nähdä, että minä, suklaan ystävä, sekaannun raakasuklaaseen (no okei, ei tämä ihan ensimmäinen kohtaaminen ole). Raakasuklaahan ei ole suklaata, vaan raakasuklaata. Ihan kuten kerma ei ole voita, vaan kermaa. Kuulen jo korvissani, kuinka raakasuklaan ystävillä keittää tämä erottelu, mutta kun valmistustapa on niin erilainen, niin kyllä se tuotekin on silloin eri. Ei Lada ole Ferrari, vaikka molemmissa on neljä rengasta.

Olen kuullut hyviä puheita näistä Goodion raakasuklaista, joita en aiemmin ole maistanut. Aiemmat kokemukset raakasuklaista ovatkin kyllä olleet enemmän negatiivisvoittoisia sekä maun että koostumuksen puolesta. Katsotaanpas mitä tää nyt sitten on. Tämä velvet on tehty ecuadorilaisesta Arriba Nacional -kaakaosta, joten tiedänpähän odottaa aika tunkkaista ja maanläheistä makua jo ennakkoon. Sekä vanilja että suola ovat ihan turhia aineksia suklaassa, tästä löytyy molemmat.

Ja sitten maistetaan. Neliömäinen levy on jaettu yhdeksään palaseen. Tuoksu on odotetun kaltainen, mutta vanilja puskee läpi jopa vahvemmin kuin odotin. En tiedä onko raakasuklaille yleistä se, että eivät meinaa sulaa suussa millään? Tätä joutuu imeskelemään ihan tosissaan, ennen kuin makua irtoaa. Maussa vanilja ei häiritse yhtä paljon kuin tuoksussa, mutta se mahtaa olla suolan ansiota. Tämä ei todellakaan sula suussa vaikka posket lommolla imeskelen pientä palaa kieleni päällä, edelleen. Palaan kohta näppäimistön pariin...

Nooh, kun tarpeeksi kauan odottaa, niin kyllä tämä lopulta johonkin katoaa suusta, mutta mitään sellaista ihanaa paksua massaa tästä ei missään vaiheessa tule. Maku on pääasiassa juuri sellainen kuin odotin. Maanläheinen, jopa multainen, ei minkäänlaista raikkautta tai piristävyyttä. Koostumuksen osalta pelkäsin eniten rakeisuutta ja sitä tässä ei onneksi ole. Kun nappaan toisen palan suuhuni en enää malta odotella sen sulamista vaan rouskuttelen menemään. Aika hyvin kyllä rouskuukin. Ei nyt ihan näkkileivän veroista, mutta... Maku on pureskeltuna selvästi parempi kuin imeskeltynä. Jotain makuvivahteita sentään tulee pureskelemalla esiin, olivatpa ne sitten lähtöisin kaakaosta tahi mausteista. Syöhän tätä, mikä ettei. Parhaita, ellei jopa parasta raakasuklaata mitä olen koskaan syönyt. Vieressäni odottaa tosin saman valmistajan smooth-levy, jossa on käytetty Perulaista Criollo-kaakaota.

Hanna P 19.03.2014
Pikkulevy eleettömiä tummasuklaan palasia. Mieto ja varsin miellyttävä tuoksu. Koostumus melko jauhoinen ja helposti lohkeava. Maku mielenkiintoinen. Jopa sokerinen suutuntuma eikä karvasta sivumakua. Jokin ehkä kermainen sivumaku sentään. Ei lainkaan tylsä tuote, ja yllätän itsenikin antamalla nelosen arvosanaksi tälle tummalle suklaalle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani