Laatusuklaa

CLIPPER Suklaalevyraadissa

Clipper super cosy drinking chocolate
Tuotteen Clipper super cosy drinking chocolate valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Clipper -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Reilun kaupan tuotteet.
 

Jarkko 17.03.2014
Kuumaan maitoon sekoitettuna juoma tuoksuu makealta. Hörppy paljastaa kuitenkin oudon kitkeryyden, jonka läsnäolo hämmentää, koska kaakaoisuutta tässä ei ole kovinkaan paljon. Tuoksusta huolimatta tässä ei ole makeutta edes riittävästi ja sen lisääminen saattaisi taittaa tuota juomaa pilaavaa kitkeryyttä. Kaakaoisuus lisääntyy ehkä ihan aavistuksen verran kolmannella hörpyllä, mutta...

Hanna P 17.03.2014
Kaakao maisteltu kuumaan (täys)maitoon sekoitettuna. Juoma tuoksuu kaakaolta heti, tosi hyvä! Jämerä maku, ehkä tässä ihan peruskaakaojauhe maistuu, mutta miedompana. Ei niin pehmeän makuista, kun monet muut kaakaojuomajauheet, mutta aivan hyvää kaakaojuomaa tästä saa.

Iikka 17.03.2014
Kuuma, (kitkerän) kaakaoinen juoma. Ei siis kovin makea. Eikä ollenkaan hullumpi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani