Laatusuklaa

OPTIONS Suklaalevyraadissa

Options Belgian choc
Tuotteen Options Belgian choc valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Options -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit.
 

Jarkko 17.03.2014
Jauhe on valmistajan suosituksen mukaisesti sekoitettu kuumaan veteen. Juoman ensimaku on todella makea. Juoman koostumus on miellyttävän paksu ja maku on lähes kaakaoinenkin ainakin siihen asti kunnes juoma mukissa kerkeää jähtyä ja vetisyys lisääntyy. En yleensä juo kaakaoita veteen sekoitettuna, joten siinä mielessä tämä tuote yllätti positiivisesti.

Hanna P 17.03.2014
Ohjeessa tuote käsketään sekoittamaan kuumaan veteen, joten sitä arvionikin koskee. Juoma maistuu tosi makealle. Maistuu sokerivedelle, jossa on hieman kaakaota ja maitojauhetta. Ihan ok, hyvä makeannälkään mut turhan mieto kaakaon maku. Täyteläisyyttä kaipaa. J.K. Sitä täyteläisyyttä saa jos sekoittaa kaakaon osittain tai kokonaan kuumaan maitoon eli suosittelen sekoittamaan maitoon tämänkin kaakaon.

Iikka 17.03.2014
Yllättävän täyteläinen alkutuntuma (näin veteen sekoitetuksi), mutta vetinen jälkimaku. Sisältänee runsaasti sokeria. Juotavaa, mutta valitsisin lähtökohtaisesti toisen merkin, ellei tilaisuus vaatisi nimen omaan vesikaakaota.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani