Leader Vegeway

MONDELEZ INTERNATIONAL Suklaalevyraadissa

Mondelez International belvita breakfast soft bakes choc chips
Tuotteen Mondelez International belvita breakfast soft bakes choc chips valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mondelez International -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jenni V 18.05.2017
50g yksittäispakattuja pehmeitä keksiä, jotka on suunniteltu aamupalalle, mutta ovat kyllä minun makuuni siihen tarkoitukseen vähän liian makeita. Välipalana tämä oli kyllä ihan maistuvaa. Rakenne on kivan pehmeä, ja siinä on kiva krouvin hiutaleinen purutuntuma, sekä vähän muromaista crunchiakin. Tummasuklaahiput ovat reilun kokoisia ja niitä on peräti 11,4%, tästä pointsit kotiin, kaakao maistuu reippaasti, joskin huomasi kyllä että hiput ovat enemmän halpis- kuin laatusuklaata.

Kovaa rasvaa on tosi vähän, joten ei tämä ihan hirveän epäterveellistä ole, ja makeuden tunnusta huolimatta sokeriakin vain 10g. Ei siis hullumpaa, vaikka eihän tämä ihan kotitekoiselle maistu. Kolmonen silti, voisin ostaa välipalaksi toistekin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet