Laatusuklaa

MONDELEZ INTERNATIONAL Suklaalevyraadissa

Mondelez International o'boy original
Tuotteen Mondelez International o'boy original valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mondelez International -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit.
 

Jenni V 12.01.2015
Lunta oli taas pitkästä aikaa maassa ja se kirvoittaa aina innon juoda kupillinen kuumaa kaakaota. Tällä kertaa versiossa oli kuumaa rasvatonta maitoa ja legendaarista o'boyta. En tykkää hirveän makeasta kaakaosta, joten laitoin hiukan ohjetta vähemmän jauhetta mukilliseen. Jauhe sekoittui hyvin, ja makeus oli minusta aika lailla sopiva. Valitettavasti pienempi annostelu vaikutti siihen, että juomasta tuli aika miedon kaakaoista. Tästä voimme päätellä, että juomajauhe on siis makuuni liian makeaa, sehän sisältää kaakaota vain 18%. Ehkä pitää seuraavaksi testata vähäsokerisempi vaihtoehto o'boysta... Joka tapauksessa, verrattuna nesquikiin jauheessa on mielestäni mukavampi (vähemmän pöllyävä) rakenne, niinpä päädyn kolmeen pointsiin.

Jarkko 17.03.2014
Valmistaja suosittelee kaakaojauhetta sekoitettavaksi kylmään tai kuumaan maitoon, joten kokeilemme molemmat. Valmiin juoman väri on hailakan ruskea maidon lämpötilasta riippumatta. Makeus on tasainen molemmissa lämpötiloissa ja se myös vähenee hörpiskelyn edetessä. Hieman yllättäen kaakaoisuus oli mielestäni voimakkaampi kylmässä maidossa. Tätähän sitä yleensä meidän huushollissa tulee juotua, vaikka ei mitään ihmeellistä olekaan.

Hanna P 17.03.2014
Maisteltuna kylmään ja kuumaan maitoon sekoitettuna:
KYLMÄ MAITO: Aika keinotekoisen ja makean makuista on. Ihan ok kumminkin. 2,75p
KUUMA MAITO: Ehdottomasti parempaa kuumaan maitoon sekoitettuna, jopa varsin hyvääkin. Miedosti kaakao maistuu vain tosin. 3,5p

Iikka 17.03.2014
Mukavan pehmeä ja makea juoma. Kylmänä parempi kuin kuumana. Juotava kuitenkin kuumanakin, vaikka aavistuksen vetinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani