Matsmart banneri

OMNOM Suklaalevyraadissa

Omnom Tanzania 70%
Tuotteen Omnom Tanzania 70% valmistusmaa on Islanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Omnom -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jarkko 22.12.2016
Ohut ja tumma suklaalevy. Hedelmäisyyttä riittää heti ensimaussa, kuten myös miedon punaviinin makua. Koostumus ei ole silein mahdollinen, mutta hyvä kuitenkin. Puraisun jälkeen suklaan raikkaus moninkertaistuu loistavaksi ilotulitteluksi. Herkullinen nautintoaine vailla negatiivisia ominaisuuksia. Ei kitkeryyttä, ei liikamakeutta. Jälkimaussa pääasiassa metsämarjahilloa.

Hanna P 21.12.2016
Epäsymmetrisiä paloja tummaa suklaata ärjyllä tuoksulla. Imeskellen petrolinen ja aika luontaantyöntävä maku. Purren rusinaakin maussa. Ehkä olen tänään jo liikaakin syönyt suklaa, kun ei maistu, mut ei tää kyllä hyvääkään ole. Välillä maku hieman paranee ja yritän pitää tästä, mutta kun ei niin ei!

Iikka 21.12.2016
Laadukas tuoksu, laadukas pikkukirpeä maku. Kivan marjaisia vivahteita. Pidän tämän tyyppisestä tummasta suklaasta, mutta ehkä jokin voimallisuus jäi puuttumaan täysistä pisteistä.

Annamari 18.12.2016
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, jonka pinta on liukkaan kiiltävä. Tuoksussa on petroolia ja parfyymisuutta, sellaista kukkaisuutta. Rakenne on alkuun hapras ja jauhoinen, mutta muuttuu pian pehmeämmäksi. Maku on hedelmäinen ja monipuolinen. Välillä tuntuu kuivattavan suuta, mutta lopulta ei jätä kuivaa tunnelmaa. Pitkä jälkimaku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet