Laatusuklaa

CHOCOLATE TREE Suklaalevyraadissa

Chocolate Tree hot chocolate Madagascar 70%
Tuotteen Chocolate Tree hot chocolate Madagascar 70% valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocolate Tree -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Kaakaopitoisuus 65-74%.
 

Jarkko 19.04.2019
Tässä on makuvivahdetta hieman enemmän kuin kahdessa aiemmassa (Colombia & Peru). Maku ei ole kitkerä, mutta jotain sinnepäin tässä on. Sokeri tuntuu nostavan tämän kaakaon ihan uudelle tasolle. Tokihan makeuskin lisääntyy, mutta sanoisin, että puoli tl sokeria desiin nestettä tekee tästä täydellisen.

Annamari 05.03.2019
Kaakaossa ensimmäinen fiilis on maitoinen tuoksu. Voisi kuvitella, että kaakaossa maku leviää taisaisemmin mutta mielestäni tämä vain miedontaa makua. Pidän siitä, että tässä ei ole liikaa makeutta. Mukava raikas vivahde loppuun. Tästä erotan raikkautta ja tämä ei maistu tusinatavaralta. 3,5 eli 4p.


Iikka 28.02.2019
Täysin tuoksuton kupillinen. Mukana ehkä maku. Sanoisimpa että varsin pliisu juoma. Lisäsin vähän sokeria. Virhe. Juomasta tuli sokerin makuinen. Mutta arvosana ilman sokeria kakkonen.


Hanna P 25.02.2019
Melko miedontuoksuista kaakaota. Maku on kovin mitäänsanomaton. Pientä kitkeryyttä ja tunkkaisuutta, siinä kaikki. Sokeri pehmentää makua, mutta ei tuo sitä lisää. Varsin juotavaa kuitenkin.

Janne J 25.02.2019
Melko houkutteleva tuoksu. Mietoa ja aika kuivaa maultaan ilman lisäsokeria. Sokerin kera selvästi parempaa, yleismiellyttävää ja helppoa juotavaa vailla negatiivisia piirteitä. Kyllä tämä siis ihan kaakaojuomasta kävi, arvosana 3+.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset