Laatusuklaa

CHOCOLATE TREE Suklaalevyraadissa

Chocolate Tree Chililique Peru 70%
Tuotteen Chocolate Tree Chililique Peru 70% valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocolate Tree -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Annamari 16.08.2018
Sokkomaistelu: Hyvä koostumus ja kirpeä maku. Marjaisa vivahde, tulee jopa mieleen, onko tämä liiankin raikasta. Pienissä määrin herkutteluun maukas ja aromikas suklaa, jossa makeutta on sopivasti ja kitkeryyttä sopivan vähän.

Jarkko 10.08.2018
Ko. suklaan maahantuoja tunnistaa kyllä skottilaisen valmistajan. Kyseessä on maustamaton tumma suklaa jossa on runsaasti hedelmäisiä makuja mm. banaanista. Chocolate tree valmistaa useita 70% maustamattomia tummia ja kun nyt sokkona tätä maistelen, niin veikkaanpa tämän olevan Kolumbiasta, Huilan* alueelta tulevaa kaakaota Chocolate Treen valmistamana. Erittäin maistuva ja raikas tumma suklaa joka tapauksessa.

*) Pieleen meni arvaus, mutta tämä osoittaa vain sen, kuinka sokkomaistelu voi olla haasteellista, vaikka tuntisi maistettavan suklaan hyvinkin.

Kirsi I 09.08.2018
Sileitä tummia palasia, marjainen tuoksu. Raikas, mutta hieman pistelevä maku. Maku on kuitenkin aluksi miellyttävä, vaikka suklaa on imelää. Jälkimaku on kuiva ja karvas. Plussaa ja miinusta...kallistuu jälkimaun ja hampaisiin tarttumisen vuoksi enemmän miinukselle.

Janne J 09.08.2018
Neutraali tumman suklaa tuoksu. Suussa ensimmäinen tuntemus on makeus, mutta yllättäen sen korvaakin pian melko vivahteikas ja pirteän hapokas kaakao. Luonnettakin siis löytyy, mutta joudun kyllä rokottamaan arvosanassa pisteen pois liian makeuden vuoksi. Jälkimaku on tummaksi suklaaksi poikkeuksellisen maitokaakaomainen ja makea, miellyttävä siis.

Iikka 09.08.2018
Ohoh, onpa jännä mausteinen sillisopan maku, vähän liioitellen. Näin siis aluksi. Huh, tämä maku taittuu kitkeräksi makeudeksi. Kuinka se tapahtui? Toisen palasen imeskelen rauhassa, tällöin maut eivät mene ihan niin vuoristoradalla. Kuitenkin maussa on tällöinkin tämä kummallinen … mikä lie, josta ei oikein tiedä pitääkö vai vihaako. Kun suklaa oli jo haihtunut suusta, huomaa että tämä jäljelle jäänyt maku on juuri sitä mitä tummista suklaista hakee.

Hanna P 09.08.2018
Kukkakuvioitua tummahkoa suklaata miedon sitruksisella tuoksulla. No jopas, nytpäs suussa on outo makuelämys. Jauhoisuutta, kirpeyttä, makeutta, pienenpientä karvauttakin...Onko tämä greippisuklaa? Turhan karvas kuitenkin, mutta jännittävä eikä tylsän keskinkertaisen makuinen vaikka pisteet sellaiseksi jäivätkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset