Leader Vegeway

CHOCOLATE TREE Suklaalevyraadissa

Chocolate Tree Ambanja Madagascar milk 50%
Tuotteen Chocolate Tree Ambanja Madagascar milk 50% valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocolate Tree -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Janne J 19.02.2017
No nyt todella erikoisen tuoksuinen maitosuklaa, ihan jännittää että miltähän tämä mahtaa maistua. Ainakin tämä on kovaa kuin kivi. Maku ei jätä kylmäksi, liekö joukossa ruokosokeria tai jotain eksoottisempaa maitoa, mutta kaikkien harvinaisempien vivahteiden lisäksi suun valtaa hyvin mämmimäinen maku! Pureskelun jälkeen suklaa katoaa suusta melko vauhdikkaasti. Jälkimaussakin on mämmiä ja hitunen kaakaotakin. Suutuntuma ei ollut silein mahdollinen, mutta eipä tuolla väliä kun suklaa muuten puhutteli. Olipa elämys, suosittelen!

Kirsi I 18.02.2017
Koreasta laatikosta vaaleanruskeita palasia, joissa mämminen maku ja tuoksu, vaalean värin perusteella odotin sokerisempaa ja suulaneena samettisempaa kuin mitä sitten onkaan. Suutuntuma on jauhoinen ja paahteinen vilja maistuu. Erikoinen ja erilainen tuote, ei kuitenkaan herkullinen.

Iikka 18.02.2017
Vinha tuoksu! Vino hedelmäis-karamellinen maku! En tiedä onko kyseessä lintu vai kala, mutta tykkään. Outo maku on alkuun sopivan voimakas eikä siis mene överiksi. Mutta paikoin liian toffeinen makeus peittää alun positiivisen vinouden. Todellakin mielenkiintoinen maitosuklaa.

Hanna P 18.02.2017
Maitosuklaata kasvikuvioita pinnassaan. Eipä juurikaan tuoksu, tai ei ainakaan makealle. No eipä ole makukaan makea...voi voi...taitaa olla pahinta maitosuklaata mitä olen syönyt. Ehkä rouskuttelun edetessä pieni pehmeyskin pyrkii pintaa ja ehkäpä jopa kakkosen siis saa saa tää tuote. Mut melkomoinen kummajainen on, ainakin esanssisia ja mämmimäisiä vivahteita havaitsen maussa. Vaan eipä ole ainakaan tylsä!

Jarkko Karhunen 18.02.2017
Maitosuklaatahan tämä. Tuoksu on melko neutraali, joskaan ei olematon. Maku on kaikkea muuta kuin neutraali. Tässä on jotain todella erikoista ja jännää, muistuttaa jopa suolaa (jota tässä ei kuitenkaan ole). Todella hyvällä tavalla erikoisia makuja riittää tässä suklaassa! Maut lienevät peräisin madagaskarilaisesta kaakaosta. Varsin vivahteikasta!

Annamari 18.02.2017
Sokkomaistelu: Maitosuklaata, jossa kuitenkin vinkeästi tumman suklaan tuoksu. Onpas kovaa! Näyttää rasvaiselta, mutta onkin koostumukseltaan kuivaa. Kestää hetken ennen kuin sulaa suuhun, mutta sitten kun se tapahtuu, niin lumoava pehmeys! Lisää, lisää!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet