Leader Vegeway Leader Vegeway

GNAW Suklaalevyraadissa

Gnaw caramel wave
Tuotteen Gnaw caramel wave valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Gnaw -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 18.12.2018
Maitosuklaata, jonka sisällä toffeetäytettä. Täytettä on liian vähän! Karamellisuus kuitenkin maistuu. Suklaa on halvanoloista ja jättää pistävän maun. Kuitenkin ihan syötävä tuote, juuri ja juuri.

Hanna P 04.04.2018
Kirjaimin koristettua maitosuklaata. Toffeisen ällömakea on maku, mutta en valita. Kinuskia, nekkua ja mitälie täytteessä ja täytteen maussa, mutta hyvää ja makiaa on! Jos vielä jokin kirpakka tai suolainen lisä oisi ollut täytteessä niin täydet pisteet ois tullut, nyt joutuu tyytymään neloseen tämä.

Iikka 24.03.2018
Suklaalevyn sisällä on karamelliä. Suklaa pinnalla on miltei mautonta. Mutta kokonaisuudessaan tästä on onnistuttu tekemään koukuttava herkkupala. Makeaa on toki, mutta ei se niin haittaa. Kuitenkin kaakaon ollessa näin sivuosassa, ja suklaa yleisen persoonattomuuden vuoksi pisteet jää kolmoseen.

Jarkko 21.03.2018
Gnaw-suklaa herättää toisaalta kiinnostavia ja toisaalta kauhunsekaisia tuntemuksia. Tällä merkillä on ainoa koskaan eteeni tullut naudasta peräisin oleva lesitiini suklaassa... mutta tähän suklaaseen: maitosuklaan sisällä lienee toffeeta, joka ei juuri toffeelta maistu. Tuntuu kylläkin. Voisin kuvitella tässä olevan muutakin makuainetta, mutta jää niin pliisuksi etten tunnista. Ällömakeaksi menee parin palan jälkeen, joka onkin ihan riittävä annos tätä.

Janne J 20.03.2018
Melkolailla joulukalenterisuklaan mieleen tuova tuoksu. Vaaleaa on suklaa, mutta suutuntuma on sileä ja suklaassa on ilmeisesti jotain kivaa mausteena tai siinä sitten käytetty maito vain on erityisen maistuvaa. Rasva-sokeri-tasapaino on onnistunut tällaiseksi vaaleaksi maitosuklaaksi ja tässä ollaan lähellä ihan kovinta a-luokkaa mässytyssuklaiden kategoriassa. Oikein miellyttävä jälkimakukin jäi viipyilemään suuhun. Tästä tuli syystä tai toisesta niin hyvälle tuulelle, että annan arvosanaksi 4,5 pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet