Fazer

GNAW Suklaalevyraadissa

Gnaw banoffee pie
Tuotteen Gnaw banoffee pie valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Gnaw -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Iikka 23.05.2016 (Jäsenprofiili)
Palasissa on kaksi kerrosta. Tutut kirjaimet komeilevat tuoksuvaisten palasten päällä. Tuoksusta tulee mieleen jokin jäätelö tai muu herkku. Maku on miedompi, mutta paikoin hieman tunkkainen. Koostumus on rasvainen ja varsin kova. Kumma maku, mutta kokonaisuus on jotenkin kiva makeapala.

Annamari 23.05.2016 (Jäsenprofiili)
Sokkomaistelu: Kaksikerroksinen suklaa, alla maitosuklaata ja päällä valkoista, joka kyllä väriltään hieman kellertävää. Marjaisa ja hieman outo tuoksu. Ohhoh, mutta maistuukin banaanille, tai siis banaaniesanssille. Sehän se hajukin oli, vaikka en heti hoksannut. Suklaa ei maistu juuri lainkaan. Jättää suuhun hieman rasvaisen maun. En ole banaanin ystävä ja siksi ei toimi tämäkään.

Jarkko Karhunen 20.05.2016 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaata ja valkosuklaata kerroksissa. Banaanin tuoksu on selvä, maku ei niinkään. Maku on enemmän esanssin kuin banaanin, mutta sehän ei minua haittaa, banaaiesanssi on hyvää... Tämä karkki on todella maittava. Makeaakin tämä on. Tämähän maistuu samalta kuin se hammaslääkärin hampaiden pinnalle levittämä fluoritahna, mutta ah, niin maukasta...

Kirsi I 19.05.2016 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaata ja valkeaa suklaata kerroksina. Tuoksuu makealle ja kukkaiselle, maussakin on tavanomaisen sokerisen rasvaisuuden sijaan kevyen parfyymista kukkaismakua, ei kuitenkaan epämiellyttävästi. Kevyt hauska maku.

Hanna P 19.05.2016 (Jäsenprofiili)
Kirkkaankellertävää valkosuklaata maitosuklaapohjalla, banaaniako kenties? Juu, tuoksukin on ehtaa suklaabanaania! Hih, esanssisen banaaninen ja makea makukin tulee heti suuhun...Tulee mieleen kesä ja irtojätskit :) Maitosuklaa ei kovin kummosta, mutta tosi kivasti sopii ja tuo raikkautta bansku valkosuklaaseen!

Katja Ke 06.03.2014 (Jäsenprofiili)
Kaksiväristä suklaata, värityksestä tulee mieleen lapsuuden banaani-suklaa -vanukkaat. Vahva vaahtobanaanin tuoksu. Banaanin maku dominoi pitkän tovin, mutta sulaessa suklaankin maku pääsee esille. Suklaa on todella suussasulavaa, toffeemaista olematta tahmeaa. Toffee maistuu vaaleassa päällimmäisessä osassa vahvemmin. Tuote ei ole esanssinen, eikä liian makea. Täydet viisi pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet