Fazer

WILLIE'S CACAO Suklaalevyraadissa

Willie's Cacao black pearls sea salt caramel Madagascan Sambirano 71%
Tuotteen Willie's Cacao black pearls sea salt caramel Madagascan Sambirano 71% valmistusmaa on Englanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Willie's Cacao -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Janne J 21.12.2014 (Jäsenprofiili)
Tummaksi suklaaksi melko jännittävän tuoksuinen tapaus. Maku edustaa valitettavasti sitä hieman tympeää koulukuntaa tai kaakaolajiketta, mistä itse en ole koskaan suuremmin innostunut. Luonnetta kyllä löytyy, eli kylmäksi tämä suklaa ei jätä ketään. Suutuntuma voisi olla sileämpi, mutta rasva/sokeri-suhde tuntuu olevan hyvin kohdillaan. Usemman palasen nautittuani huomaan pitäväni tästä ensivaikutelmaa enemmän.

Kirsi I 23.10.2014 (Jäsenprofiili)
Kovia palloja, kopisee, kun putoaa pöydälle. Paksuhkon tumman suklaakuoren sisällä jähmeää täytettä, joka on suolaisen makeaa. Suklaassa on osittain mauton vivahde ja osittain tympeä osuus. Täyte on omalla tavallaan ihan hyvää, joten kuitenkin kaksi pistettä.

Annamari 23.10.2014 (Jäsenprofiili)
Pallomainen suklaa kultakääreessä. Itse pallo on todella kova ja muodon ja kovuuden vuoksi siitä on vaikea haukata. Kovan kuoren alta paljastuu löysähkö, ei onneksi kuitenkaan liian valuva tai makea suolakaramellimäinen kinuskitäyte. Itse suklaa on mukavan hedelmäinen ja täytteen ja kuoren maut tasapainottavat toisiaan. Sopii varmasti kokonaan syötäväksi, mutta ei tällaisen "näykkijän" ja hitaasti nautiskelevan makuun liian vaikea syötävä, mikä pudottaa pisteitä.

Hanna P 23.10.2014 (Jäsenprofiili)
Pyöreä paperipäällysteinen suklaa tekstillä "Willie's Cacao". Kaakaon tuoksuinen tummasuklaapallo. Sisällä pehmeää, vaan ei valuvaa hedelmäisen makuista kinuskia. Ei mitenkään hirvittävän makeaa ja suklaakin maistuu. Varsin jännittävä ja maistuvakin kokonaisuus. Jälkimaun turha ynseys ja paahteisuus tiputtaa pisteitä hieman.

Iikka 23.10.2014 (Jäsenprofiili)
Pallero kääreessä. Ei juuri tuoksu, eikä aluksi maistukaan. Puraisu auttaa jälkimmäiseen vaivaan. Suuhen tulvahtaa varsin voimakasta ja persoonallista makua. Mukana ehkä vadelmaan, mutta varsin monia muitakin makuja. Täyte hyvä, suklaa näin äkkiseltään mautonta. Paitsi että, kuulen jälkikäteen että lopulta se oli suklaa joka maistui esim juuri sille vadelmalle. Merkillinen tuote.

Jarkko Karhunen 28.01.2014 (Jäsenprofiili)
Mustiksi helmiksi nimetyt suklaapallot ovat tummasuklaisia. Suklaakuori on paksu, sitä joutuu puraisemaan kunnolla. Puraistessa suuhun leviää suolatun ja pehmeän karamellin maku. Suola ja karamelli toimivat muuten todella hyvin yhteen. Karamellin maku katoaa ensin, heti perään suola ja viimeiseksi mauksi (ja aineeksi) suuhun jää todella hedelmäinen tumma suklaa, jonka pääraaka-aine on kotoisin Madagascarilta. Suklaa on juuri sellaista yltiöhedelmäistä ja hapokasta josta pidän. Aivan mahtava tuote!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani