Laatusuklaa

PUHDISTAMO - REAL FOODS Suklaalevyraadissa

Puhdistamo - Real Foods kollageeni protein bar appelsiini
Tuotteen Puhdistamo - Real Foods kollageeni protein bar appelsiini valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Puhdistamo - Real Foods -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Iikka 16.01.2021
Toffeisen oloinen ohut patukka. Maut ovat makeahkon marjaisia. Voisi kuvitella tässä olevan marjaa ja taatelia. Vähästä hyvää, muttei mitään valtavirrasta poikkeavaa. Söisin toki uudestaan.

Hanna P 24.02.2020
Pienehkö tummasuklainen proteiinipatukka. Täyte on kiinteää ja melko tummanruskeaa. Täyte on sopivan sitkasta. Kivasti sopivasti makea ja kirpeä appelsiinisäväys maussa. Harmiton ja ärsyttämätön, joskaan ei myöskään mikään superherkku.

Jenni V 05.02.2020
"Nauti ja herkuttele itsesi kauniiksi" sanotaan tässä 30g suklaakuorrutteisessa pikkupatukassa. Makeutusaineena on hunajaa ja taatelia, ja proteiini on lähinnä luvattua kollageenia. Patukkaan on lisätty myös vitamiineja ja luonnollista appelsiiniaromia. Etukäteen mietin, että onpa säälittävän kokoinen patukka, mutta tämän syötyäni en olisi tarvinnut yhtään enempää, sen verran fudgemaisen sitkas tämän rakenne on. Ylimakeaa tämä ei ole, ja toffeessa on paljon hedelmäistä makua, joka enimmäkseen tullee taatelista ja appelsiiniaromista, mutta varmaan itse proteiinikin on vähän kitkerää. Tähän makuvarianttiin makumaailma sopi, mutta sopiiko esim. vadelmaan tai minttuun, se jää nähtäväksi. Ihan ok, mutta ei suosikki, ja kallis kokoisekseen. Kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani