Laatusuklaa

PUHDISTAMO - REAL FOODS Suklaalevyraadissa

Puhdistamo - Real Foods kollageeni protein bar minttu
Tuotteen Puhdistamo - Real Foods kollageeni protein bar minttu valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Puhdistamo - Real Foods -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Iikka 16.01.2021
Varsin pureskeltava ja minttuinen palanen. Ei niinkään proteiinipatukkainen, vaan kelpo patukka. Jotenkin tykkäsin pikantista makeudesta ja tästä koostumuksesta.

Hanna P 24.03.2020
Miedosti minttuiselta tuoksuva tummasuklainen proteiinipatukka. Sisus on suorastaan purkkamaista. Enpä ole maistanut koskaan näin sokerisenmakuista minttusuklaata. Jotenkin ihan yltiömakea! Koska minttu ei muutoinkaan ole suosikkini, saa arvosana jäädä kakkoseen. Aivan syötävä kyllä on!

Jenni V 05.02.2020
30g pikkupatukka, jossa on taas sama tumma kuorrute, ja tällä kertaa sitkas täyte sisältää nibsejä ja vähän piparminttuaromia. Itse massaa on taas ihan kiva mässyttää, suola tekee siihen kivan säväyksen, mutta valitettavasti jälkimaku on aavistuksen liian kitkerä, vaikka sokeria onkin saman verran kuin muissa varianteissa. Minttu on vähän hankala juuri tuon kitkeryyden kannalta... Siksi tälle variantille vain kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani