Leader Vegeway

UNILEVER Suklaalevyraadissa

Magnum chocolate almond patukka
Tuotteen Magnum chocolate almond patukka valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,63 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Unilever -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Joona 16.11.2017
Magnumin kohtuu-uuden tuoteperheen patukka olisi nyt maisteltavissa. Patukka painaa 31 grammaa ja tuoteseloste lupailee mantelitryffelitäyettä, paahdettuja manteleita, sekä maito- ja valkosuklaata. Suklaan tuoksu on kaakaoisen mukava, ja käsituntumalla olisin kyllä patukalle lupaillut yli 50 gramman painoa. Patukan ulkonäkö on tuplamainen, johtuen pinnalla olevista manteleista. Puraistessa palanen kivasti napsahtaa irti patukasta. Ensimmäinen maku suussa on paahdettu manteli, jota voisi suoraan sanoa palaneeksi manteliksi- sen verran tönkönmakuista se on. Itse tryffelitäyte on valehtelematta puolestaan herkullista. Maitosuklaa täydentää kivasti kokonaisuutta, mutta valkosuklaa tässä kyllä varsin olematon. Kokonaisuutenaan patukka toimii "ihan hyvin". Kolmonen.

Annamari 19.02.2017
Sokkomaistelu: Vaikka sokkona maistellaan arvelen, että kyseessä on, toinen patukkatyyppinen tuote uudesta Magnum-perheestä. Tumma, rouheinen pinta ja ainakin tuoksu on mantelinen. Oikein houkutteleva! Sisällä on ohut kerros valkosuklaata ja tryffelityyppinen täyte. Aika kova koostumus. Manteli maistuu ja valkosuklaa tuo hieman maitoisuutta lisää. Vähän rouskettakin on mukana, plussaa siitä. Yllättävän onnistunut kokonaisuus, mitä nyt vähän tunkkainen. 3,5 eli 4 p.

Jarkko 15.02.2017
Maitosuklaapinta, valkosuklaakerros alla ja pähkinämassa täytteenä. Pinnalla on vielä pähkinärouheita. Maku on varsin pähkinäisen tunkkainen. Tästä ei mitään iloisia makuja löydy. Tylsä ja kauhean makea.

Kirsi I 14.02.2017
Muhkeahko patukka, tuoksu nougat'nen. Suklaakerroksen alla jotain rouhetta, valkoinen kerros ja sydän vaaleampi ruskea. Koostumus on yllättävän kova haukatessa, rouskeosa rapeaa, makea nougat peittää muut maut alleen, ja jokin keinotekoinen vivahde tässä jää suuhun.

Janne J 14.02.2017
Hyvin pähkinäinen tuoksu. Puraisu tuo vahvasti mieleen suklaakonvehdit, sillä suurin osa suklaapötkön sisällöstä on pähkinäistä massaa, päällyskerroksen muodostuessa maito- ja valkoisesta suklaasta. Ja mikäpä tässä makustellessa, valitut suklaat tuntuvat toimivan ihan mainiosti pähkinöiden kanssa yhteen, mutta mitään uutta ja ihmeellistä tässä ei kyllä ole.

Iikka 14.02.2017
Pötkössä on kolme/neljä kerrosta: Maitosuklaa, pähkinäkerros, vaalea ohut kerros sekä suurin kaikista: sisus. Kokonaisuus on yllättävän raikas, vaikka maku onkin hyvin makea. Patukkaa rouskuttelee tai mutustelee mielellään paremman puutteessa.

Hanna P 14.02.2017
Nougatin tuoksuista patukkaa, vaaleanruskealla täytteellä. Mousse sisällä ja rohinaa pinnassaan...Harmi vaan et täyte on jotain peruswienernougattyyppistä eli ei häävistä. Kyllähän tätä nyt aina palan syö, mutta eipä nyt niin kummoista...ehkä nougatin ystävät tykkää.

Jenni V 04.02.2017
31-grammainen minipatukka koostuu kaksikerroskuorrutteesta (maito- ja valkosuklaata), jonka alla on runsaasti paahdettua mantelia rouheena sekä 48% mantelitryffelitäytettä. Tryffeli on harmittavan kuivakkaa, ja sokerisen rakeista, mieleen tulee halvat hasselpähkinäkonvehdit, vaikkakin mantelirouhe vähän tilannetta pelastaakin. Toisaalta täytteestä tulee taas mieleen fami, mutta famin kokonaisuus on parempi ja tasapainoisempi. Kaksikerroskuorrute on vähän turha, valkosuklaa ei oikeastaan tuo patukkaan muuta kuin lisää makeutta, eikä tuo maitosuklaakaan nyt parasta mahdollista ole. Mukiinmenevä patukka, mutta tuskin ostaisin tällä hinnalla uudelleen => arvosana on kaksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet