Leader Vegeway Leader Vegeway

UNILEVER Suklaalevyraadissa

Magnum signature chocolate intense milk chocolate
Tuotteen Magnum signature chocolate intense milk chocolate valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Unilever -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 13.11.2017
En ole ikinä pitänyt magnum-jäätelön suklaata mitenkään kummoisena, eikä se sitä ollut kyllä levymuodossakaan. 90g levy on jaettu kahteen isoon ohueen palaan, jotka maistuivat aika lailla pääsiäismunasuklaalta. Ei varsinaisesti pahaa, mutta ei missään nimessä maitosuklaista keskitasoistakaan. Ei uusintaostoon, kakkonen.

Jarkko 19.02.2017
Tunkkaisen tuoksuinen suklaa ja varsin teollisen makuinenkin. Maistuu metalliselta sekä aluksi että lopuksi ja on välissäkin liian makeaa, joskin siedettävää. Ei yllä edes keskitasoon liikamakeuden vuoksi.

Kirsi I 18.02.2017
Klassinen tummahkon suklaan tuoksu, pehmeä palanen, klassinen suklaamunasuklaamaku. Siis plisua, tylsää, tavallista, sokerista.

Janne J 18.02.2017
Tuoksuu samalle kuin joulukalenterisuklaa. Keskivertonapakka rakenne, sileä suutuntuma. Hyvin tyypillistä, mitäänsanomatonta maitosuklaata niin hyvässä kuin pahassa. Nappaisin energianpuutteeseen, mutta en kyllä ostaisi herkempään nautiskeluun.

Iikka 18.02.2017
Nyt Magnum on levyttänyt jäätelöidensä makean suklaakuoren. Kaipaan kyllä sitä jäätelöä raikastamaan, sen verran tuhti ja tunkkainen tuote on. Suosittelen siis ostamaan jäätelön tämän levyn sijaan.

Hanna P 18.02.2017
Tavallisen tuoksuista maitosuklaata. Hyvin on tavallinen ja tylsä makukin. Tämmöistähän sitä pääsiäismunista ja suklaakalentereista löytyy.

Annamari 18.02.2017
Sokkomaistelu: Tämäkin uutta magnum-sarjaa, tunnistan, vaikka sokkona maistellaan. Erikoista, että jäätelövalmistaja laajentanut suklaisiin. Tyylikäs ruskea pahvikääre, kultainen foliokääre ja kaksi isoa palaa. Jännä mielleyhtymä, tulee ihan jäätelö mieleen. Aika rasvaista maitosuklaata, makeaakin. Sulaa suuhun kyllä, mutta tarttuu kitalakeen ja on hieman tahmaista. Ei jää mieleen hyvässä eikä pahassa, ei ainakan hyvässä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet