Leader Vegeway Leader Vegeway

UNILEVER Suklaalevyraadissa

Magnum signature chocolate dark with cocoa nibs 50%
Tuotteen Magnum signature chocolate dark with cocoa nibs 50% valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Unilever -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 07.11.2017
90g suklaalevy, ja otin vain yhden palan :-) siis toisin sanoen puolikkaan levystä. Palassa on iso M-kirjain, enkä oikein päässyt hajulle siitä miksi ei tätä ole voinut jakaa pienempiin palasiin. Levy on mukatummaa eli 50-prossaista, ja siis samalla aivan liian makeaa. Haukkailtavaksi ja pureskeltavaksi tuo levyformaatti houkuttelee, kun on vielä 3% pienen pientä kaakaorouhettakin joukossa... Ei siis mikään imeskeltävä nautiskelutumma. Bulkkisuklaata, mutta sellaisenaan ihan ok, menee enemmän siis mättösuklaiden kastiin. Kolmonen.

Jarkko 06.06.2017
Ohut tumma suklaa, jossa rouskeita. Suklaa on tunkkainen ja täysin vailla makuvivahteita. Murusetkaan eivät juuri makuaan ilmoita. Sentään on jollakin lisäaineella (?) saatu kitkeryys pois.

Hanna P 25.04.2017
Tummaa suklaata melko kaakaoisella tuoksulla. Oho, tässä onkin mintun makua! Kiva rouske ja kivan hienovarainen ja makea mintun maku. Vaikka minttu ei yleensä olekaan suosikkejani, tässä maistuu minttu niin mukavan makealla ja hienovaraisella tavalla, että hellyn arvosanassa neloseen.

Iikka 30.03.2017
Sileää, makeaa, tympeää tummaa suklaata. Häpäisee tumman suklaan hyvän nimen. Lienee magnum-jäätelön kuorta, ja KAIPAA jäätelöä kaveriksi raikastamaan elämystä. Yksin epämiellyttävä syötävä.

Annamari 29.03.2017
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, kiilteitä ja litteitä paloja. Tuoksu on makea. Suklaan seassa olen havaitsevani siellä täällä jotain rouskuvaa, mutta en tiedä, mitä se on. Muuttuu ällöttäväksi liisteriksi suussa ja on ihan liian makeaa. Kaikki hyvät maut puuttuu. Heikoistakin heikoin kakkonen.

Janne J 28.03.2017
Ohuita palasia tässä suklaassa, joka on myös kohtalaisen pehmeää tummaksi suklaaksi. Suklaan höysteenä on jotain hampaissa rahisevia juttuja. Melko makeaa ja rasvaista, selvästi kaakaoista joskaan ei mitenkään yliampuvasti. Lisuke jää arvoitukseksi, mutta tuntuu ettei se suuresti ainakaan maistu. Keskinkertaista suklaata, josta jää mieleen lähinnä liiallinen makeus. 2,5 pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet