Fazer

FLYING TIGER COPENHAGEN Suklaalevyraadissa

Flying Tiger choco bar caramel
Tuotteen Flying Tiger choco bar caramel valmistusmaa on Tanska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Flying Tiger Copenhagen -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 10.02.2017 (Jäsenprofiili)
Mars-kopio Tigerista. Maitosuklaista, pehmeää, ei liian makeaa, toffeekin maistuu. EI oikeastaan valittamista tästä. Ei siis mitään tajunnanräjäyttävää, mutta ihan ok tuote.

Jenni V 06.07.2016 (Jäsenprofiili)
King size -kokoinen (70g) kopio Mars-patukasta, jossa on kaakaovaahtoa 45% ja karamellia 26% maitosuklaakerroksen alla. Perus-marssiin on muutamia eroja: 1) kaakaoprosentti suklaassa on vähän suurempi => suklaa maistuu enemmän vaikka sitä on suhteessa vähemmän kuin Marsissa 2) kaakaovaahtoa on selkeästi enemmän, karamellia prosentti vähemmän 3) Sokeria on prosentuaalisesti reippaasti vähemmän kuin perusmarsissa.

Kaikki nämä eroavaisuudet johtavat siihen, että mielestäni tämä patukka maistui paremmalle kuin perus-mars. Makeustaso on aikalailla passeli, ja suklaakin maistuu, joskin se ei nyt keskinkertaista parempaa olekaan. Rakenne on sopivan pehmoinen, eli toimii! Mars nyt ei kuitenkaan ole suosikkini suklaapatukoista, joten kolmosta parempaa arvosanaa tämä ei saa, mutta tämän tyyppisistä patukoista tämä on kyllä parhaita.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet