Leader Vegeway

INGMAN Suklaalevyraadissa

Ingman suolainen kinuski tuutti
Tuotteen Ingman suolainen kinuski tuutti valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ingman -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Jenni V 29.03.2017
Tänä keväänä Ingman on heivannut perustuuteistaan toffeetuutin ja ottanut tilalle lähes samanmoisen, nyt suolainen kinuski -nimellä kulkevan version. 60g tuutissa on kinuskikermajäätelöä, suolaista kinuskikastiketta 9% ja spreijaamatonta vohvelia 17%. Kaakaokuorrutetta ei siis ole, mutta ainesosaluettelossa vihoviimeisenä mainitaan kaakaojauhe. Mielenkiinnolla jäänkin odottelemaan että mistä se kaakao tuutista löytyy.

Nyt seuraavana päivänä maistamisesta ihmettelen tuota edelleen... Tuutin jäätelö on mukavan kermaista ja kinuskisen makuista, kastike taas on enemmänkin kovaa täytettä kuin kastiketta, ja siitä on aavistuksen liian suolainen ja teollisen esanssinen maku. Vohvelista olin iloisesti yllättynyt, se oli todella rapsakkaa noin spreijaamattomaksi. Mutta se kaakao, missä se lymyili? Kaakaovoi on sen verran vaaleaa että sitä voi piilottaa lähes mihin vain, mutta että kaakaojauheenkin? En tajua. Noh, mausta annan kuitenkin tälle tuutille kolmosen, tykkään toffeejäätelöstä, ja jos kastike olisi ollut vähän aidompaa ja juoksevampaa, olisi arvosana ollut neljä. Kaiken kaikkiaan huikea parannus siis vanhaan toffeetuuttiin verrattuna, vaikka kaakaon makua ihan liian vähän olikin...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet