Fazer

INGMAN Suklaalevyraadissa

Ingman kingis maitosuklaa purkki
Tuotteen Ingman kingis maitosuklaa purkki valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ingman -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko Karhunen 22.07.2014 (Jäsenprofiili)
Itse jäätelö on vaaleaa, mutta suklaassa kulkee ydinreaktorista tuttuja säätösauvoja, jotka kuitenkin taitavat olla nougattia. Varmaan sitä sammaa, mitä tikkumallin tikun ympärillä on. Pelkkä jäätelö on aika mautonta, mutta nämä sauvat, huolimatta nougattimaisuudestaan, ovat yllättävän hyviä yhdessä jätksin kanssa.

Kirsi I 21.07.2014 (Jäsenprofiili)
Vaaleanruskeaa jäätelöä, jossa suklaata hauskoina pystyraitoina, tai pikemminkin puikkoina. Niitä on vaikea saada poikki lusikalla. Suklaajäätelö on mitäänsanomatonta ja laimeaa, suklaapuikot yksin aika sokerisia, mutta yhdessä kalpoa keskitasoa.

Hanna P 21.07.2014 (Jäsenprofiili)
Vaaleanruskea pakettijätski on kovaa koostumukseltaan. Miedon maitokaakaoinen, mutta varsin miellyttävä maku. Oho, tuli sattuma joka tosin on melko mauton. Sattumat ovat pitkulaisia, onko tämä kingisjäätelöä? Loppupalassa enemmän sattumia, ja pieni makeuskin maistuu. Hieman laimea kokemus, mutta jäätelö ja sattumat yhtä aikaa suuhun saatuna on kuitenkin hyvä kokemus. Arvosanassa hellyn neloseen.

Iikka 21.07.2014 (Jäsenprofiili)
Suklaajäätelöä suklaasattumin. Tankomaiset sattumat ovat tutunmaisia, ehkä kingissydän tulee mieleen. Näinkin suklainen kokonaisuus takaa yllättävän hyvän tuloksen. Kermavaahto tekisi tästä aivan oivan herkun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet