Leader Vegeway

INGMAN Suklaalevyraadissa

Ingman creamy rocky road
Tuotteen Ingman creamy rocky road valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ingman -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Iikka 24.06.2014
Kiva kinuskinen tuoksu. Niin lienee makukin. Seassa on jos jonkin sortin sattumaa: pähkinärouhetta, ameebaa, sokerilänttejä. Oikein herkullinen jäätelö. Pienikin annos riittää. Ameebamainen lötkö on mukava lisä, vaikkei maistu juuri.

Hanna P 20.06.2014
Beigeä jätskiä beigein ja tummanruskein sattumin. Pähkinää ja nougatia. Jotain kuivattua hedelmää ja makeaa kinuksia sekä pähkinää. Kinuski & pähkinä, nam! Kuivattu hedelmä ei vakuuta. Erilaisia suutuntumia tässä "sekametelisopassa". Jännä ja hauska jäätelö. Suklaata en kyllä löydä. Löydän ehkä marenkia...

Kirsi I 17.06.2014
Beigeä, marmorikuvioista ja makealle tuoksuvaa. On vaahtokarkkia, jotain rouskuvaa ja karamellisoitua ja paahdettua ja kastiketta… Lisukkeita ja erilaista suutuntumaa on niin paljon, että jäätelön lievä vetisyys tasapainottaa niitä, jos olisi oikein tuhtia ja kermaista jäätelöä, niin menisi överiksi ja raskaaksi tämä. Ei ole liian makeaa, ja menee perusmättöjäätelönä, sellaisena, jota voi syödä kevyesti ison määrän kyllästymättä.

Jarkko Karhunen 16.06.2014
Toffeentuoksuinen jäätelö. Värikin viittaa toffeeseen. Onkohan tässä suklaata lainkaan? Suklaan seasta löytyy vaahtokarkkia ja pähkinää. Jäätelö itsessään on todella pehmeää ja sileää, pähkinämurska kuitenkin häiritsee nautintia, eikä nuo mauttomat vaahtokarkitkaan mitään mun suosikkeja ole. Suklaisuutta kaipaa kyllä tämä tuote, tämähän on oikeasti toffeejäätelöä, jossa suklaisuudesta ei ole tietoakaan. Hädin tuskin keskinkertaisuuteen yltää tämä tuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet