Leader Vegeway Leader Vegeway

PERGALE Suklaalevyraadissa

Pergale chocin crackers & almonds
Tuotteen Pergale chocin crackers & almonds valmistusmaa on Liettua. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pergale -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 28.05.2018
Maitosuklaata, sekalaista kuviointia pinnassa. Seassa on oletettavasti manteli- tai pähkinärouhetta. Rouskuu, mikä on aina kiva juttu, mutta saisi olla enemmänkin suutuntumaa. Maku on mieto, sattumat eivät maistu voimakkaasti. Ei erotu hyvässä eikä pahassa, nippanappa kolmonen.

Janne J 28.05.2018
Tuoksussa ei ole mitään merkillepantavaa. Rakenne pehmeä ja rouskuva, joska joukossa on mantelimuruja. Suutuntuma jää jauhoisen puoleiseksi ja makeutta on piirun verran liikaa. Suolaakin on havaittavissa, mikä on mielestäni pelkästään negatiivista. Kaakao saisi maistua enemmän. Tusina-mässytys-leffankatselusuklaa, joka unohtuu samantien kun pala on
kadonnut kurkusta alas.

Iikka 28.05.2018
Maitosuklaassa on runsaasti makeaa karkkimaista sattumaa. Bonusmakuna on ikäänkuin paahdettu suolainen karamelli. Rouskuvainen melli. Kaakao jää (syystäkin) makuna statistiksi, sillä sitä maistoin vain ensimakuna, ja se oli halvan oloista. Kuitenkin herkkupalana varsin oiva.


Hanna P 28.05.2018
Maitosuklaata, pienin ja runsain pähkinäsattumin. Miedon makeanpähkinäinen tuoksu. Mielenkiintoisen suolaisenmakea maku. Suolapähkinää ja kinuskia kenties? Hemmottelusuklaa isolla hoolla! Ihanan rohiseva ja ikuisesti lisää himottava tämä tuote...Olisi kiva testata missä vaiheessa tulisi raja vastaan. Kerrassaan ihanaa!

Jenni V 31.01.2018
Vajaan 100g ohut maitosuklaalevy, jossa on kivoja erikokoisia ja näköisiä kolmion muotoisia paloja sekä iso chocin-tekstin sisältävä vinoneliöpala. Levyssä on lisukkeena karamellisoitua mantelirouhetta 6% ja suolakeksiä 2%. Valitettavasti, vaikka prosentteina suolakeksiä on vähän, niin sen maku hallitsee aivan liikaa. Keksi tuntuu ylisuolaiselta ja jotenkin eltaantunut rasva tulee myös vahvasti läpi mausta. Kurkkua ahdistaa tätä syödessä... Ei toimi. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet