Laatusuklaa

PERGALE Suklaalevyraadissa

Pergale chocin crunchy caramel
Tuotteen Pergale chocin crunchy caramel valmistusmaa on Liettua. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pergale -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 08.02.2018
93g ohut suklaalevy, jossa on 15% rakeista, erittäin makeaa karamellikrokanttia joukossa. Ylimakeusmyrkytys iskee varsin nopeasti, kun vielä suklaakin on aika makeaa. Lisäksi sivumakuna on jännä, ylipäiväiseltä kermavaahdolta tuntuva aromi. Ei toimi, eikä olisi toiminut vaikka krokanttia olisi ollut vähemmänkin. Kakkonen.

Iikka 02.05.2017
Suklaan seassa on kovia toffeenpalasia, jotka tietenkin jäävät ärsyttävästi hampaisiin kiinni. Toffeen maku dominoi jättäen suklaan täysin varjoon. Suklaasta ei juuri irtoa makua edes imeskellen. Syö toki, muttei pääse ostoslistalle. P.S. Imeskellen toffee ei tartu hampaisiin.

Jarkko 02.05.2017
Maitosuklaa, jossa kovia krokanttipaloja. Jotain toffeenkaltaista tällä krokantilla on selvästi haettu, mutta ei oikein onnistuttu. Krokantti on mautonta, kokonaisuus tunkkaista. Tämä on kaukana esikuvastaan, Daimista.

Annamari 26.04.2017
Maitosuklaata, jossa krokanttisattumia. Palat ovat kolmiomaisia ja mukavan näköisiä. Koostumus on miellyttävä ja rahisevaa ja sopivan pehmeää krokanttia on riittävästi. Kokonaisuus on kuitenkin todella mauton ja luonteeton. Kaakao ei maistu ollenkaan. Mäkeannälkään, mutta ei nautiskeluun.

Kirsi I 25.04.2017
Maitosuklaata, sattumia kahdenvärisiä ja ensimmäiseksi sattuu pieni suolainen palanen. Rapeita kovia karamelli- tai toffeemuruja rouskuu hampaissa. Kaakaon makua saa hakea kaiken sokerin alta, eikä sitä paljoa löydy, suolahippujakin oli vain se yksi. Arkinen suklaa.

Janne J 25.04.2017
Laadukkaalle vaikuttava tuoksu ja kivan näköisiä palasia. Maitosuklaa on pehmeähköä, mutta seassa olovat krokantit ovat taas melko kovia. Väistämättä tulee verrattuna Daimiin, ja tämä on sikäli parempaa, että suklaata on suhteessa enemmän, se vain ole ole kovinkaan luonteikasta. Kokonaisvaikutelma onkin sen verran lähellä Daimia (sen mitä siitä muistan), että jos tällainen sokerinen mättö kiinnostaa niin ostaisin näistä kahdesta halvempaa.

Hanna P 25.04.2017
Maitosuklaata monimuotoisin pintakuvioin. Olisiko mukana toffeesattumia? Kyllä ja kovia semmoisia! Hmmm, suklaa tosi makeaa ja toffee tosi makeaa, joten kyllä on tosi...makeaa! Olisipa tässä suolakiteitä joukossa, niin ois tosi herkku, mutta tällaisenäänkin tehokas makeannälän poistaja ja onhan tuo toffee yleensä makuuni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset