Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka erdbeer grosstafel
Tuotteen Milka erdbeer grosstafel valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Chi 20.03.2014 : Odotin hieman parempaa, hyvää toki näinkin. Jos tuote nimetään "mansikaksi", olisin kuvitellut sen pitävän sisällään vain sitä jossain muodossa. Nyt kuitenkin sisällä on jogurttitäyte, ja vaikka sekin periaatteessa ihan ok, jokin taistelee mielikuvan ja maun välillä liikaa. Milkan suklaa maistuu aina, turhan makeaa vaan on. Tässä levyssä täyte jättää jotain toivomisen varaan, en kuitenkaan osaa sanoa että mitä.

Kaakaolehmä 08.03.2014 : Vihdoinkin: Täydellinen suklaa! Nyt tätä saa Suomestakin, ainakin hetkellisesti... Epäilin suuresti että täytteen koostumus olisi kuten kuvassa, mutta myös yllätyin suuresti kun totesin sen olevan juuri sellaista! Väri vaan ei ole yhtä vaaleanpunainen... Mutta ei se mitään, kun maku on kohdallaan. Mansikkaiselle maistuu. Pidän myös pienestä kirpeydestä. Eniten pidän kuitenkin siitä, että mansikansiemenet loistavat poissaolollaan! Bravo! Toivottavasti ei poistu kaupoista samantien. Ostakaa ihmiset hyvät! :)

Miia 28.10.2012 : Ohuehko suklaalevy, jossa täytteenä mansikkajogurttia. Tosi voimakas mansikkainen tuoksu hulahtaa nenään jo pakkausta avatessa - tuoksu tuppaa menemään hiukan esanssisen puolelle. Suklaa on kuten Milkan suklaat yleensä, hyvin makeaa ja maito maistuu selvästi. Mansikan maku täytteessä jää hyvin miedoksi, saa makustella hetken, ennen kuin erottaa jotain mansikkaan viittaavaa vivahdetta. Samoin jogurtin hapokkuus huutaa poissaolollaan, olisin toivonut sitä jogurttitäytteelle ominaista kirpakkuutta, joka tuo oivaa vastapainoa suklaan makeudelle. Kokonaisuus jää hyvin makeaksi ja lähes mauttomaksi, tässä maistuu lähinnä vain rasva. Vaisua... 1,5 tähteä, joka pyöristyy 2:ksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani