Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka erdbeer grosstafel
Tuotteen Milka erdbeer grosstafel valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Kirsi I 27.03.2014
Maitosuklainen täytesuklaalevy, joka tuoksuu epäilyttävästi mansikkaesanssille. Täyte on paksu, vaaleanpunainen kerros maiitosuklaan välissä. Maitosuklaa on miedohkoa ja makeaa. Mansikkatäyte sopii hyvin suklaaseen, vaikka onkin keinoteisen makuista. Täytteen makeustaso pysyy kohtuudessa, ja positiivisena yllätyksenä missään vaiheessa suuhun ei jää kitkerää keinoaineen makua, vaan maku on koko ajan pehmeä. Pelkän tuoksun perusteella olisi napsahtanut kakkonen, mutta maku ratkaisee ja hyvään keskikastiin pääsee tämäkin.

Päivi 26.02.2010
Wow, milkan mansikkasuklaata. Kuulostaa ainakin todella hyvältä. Jykeviä pienehköjä palasia, josta näkyy paksua vaaleanpunaista mansikkatäytettä. Kirpeää ensipuraisulla. Nyt hieman pohtimista, että pidänkö tästä vaiko en. Kirpeää on kovin kyllä. Olisikohan tässä lisänä jogurttia. Hieman sellainen yhdistelmä tulee mieleen. Jälkimaku on yksinomaan kirpeä. Jotenki jäi tuntumaan siltä, että suklaan makua tässä ei selvästi tuntunut. Kirpeys vei voiton. Hieman pettymys tämä tuote. Odotin enemmän. Mutta joka tapauksessa kuitenkin ihan kohtalaista.

Susanna K 30.10.2007
Milka suklaasarjaan taas minulle uusi maku; maitosuklainen mansikan makuinen Milka. Suklaan oma maku perusturvallista milkaa ja täyte tiivistä hieman jogurttimaista mansikkatäytettä joka kuitenkin jää maun puolesta hieman paitsioon.Täytteen tuoksu ja koostumus suklaassa on hyvä mutta sitä mansikan makua saisi olla hieman enemmän jotta suklaa pääsisi oikeuksiinsa. Ihan okei suklaa mutta sitten taas toisaalta ei...hieman harmittava makuelämys.

Jarkko 24.10.2007
Milkan maittavaa maitosuklaata ja mansikoita. Ei kai tuosta yhdistelmästä kovin karmeeta saa yrittämälläkään? Levy on suuri, 300g, joten tästä riittäisi syötävää useammallekin. Katsotaan nyt sitten, annanko tätä muille... Täyte on juuri sellaista kun kuvassa, eli pinkkiä ja paksuhkoa kreemimäistä tavaraa. Suklaata on sen verran paksusti näissä Milkan isoissa levyissä, että sen maku pääsee hyvin esille. Kokonaisuus on kyllä hyvä ja mansikkainen, mutta mutta... Jokin tässä ei ole kohdillaan. Tai ei tässä vikaa varsinaisesti ole, mutta tästä ehkä puuttuu jotain. Täytteessä on varmaan jogurttia, koskapa se maistuu hieman happamalle. Jos olisin syönyt tätä levyä rivin tai vähemmän, olisin saattanut heltyä jopa neloseen arvosanassani, mutta kaksi riviä oli selvästi liikaa. Happamuus saa tässä määrässä jo yliotteen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani