Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka tender à la tiramisu
Tuotteen Milka tender à la tiramisu valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 22.03.2008
Harva tiramisu-tuote on omaan makuuni mutta ainakin tuoksu on positiivinen tämän kohdalla. Maultaan tämä on kohtalainen - verrattavissa pitkälti 'milch'-versioon - mutta jälkimakuna tunkee se pirun tiramisumainen ominaismaku suuhun. Kelvollinen muta ei liian houkutteleva tuote.

Antti K 13.03.2008
No tässä maistuu tiramisu, sen tunnistaa heti ensi purasemalta, muuten sama juttu kuin kaikissa saman sarjan tuotteissa Milkalta, liian vähän suklaata ja täytettä, pulla kuivuu suuhun.

Jarkko 18.10.2007
Koska juuri söin tuon maitoversion tällaisesta, niin tiedän jo mitä odottaa koostumuksen puolesta. Maku ratkaisee. Pehmeä leivos maistuu kahville ja... no ehkä tässä kaikki tiramisun ainekset jollain tavalla ovat esillä. Ihan mukava kakkupala, mutta tuo tiramisulle (käsitykseni mukaan) ominainen alkoholin maku ei erikoisemmn houkuttele. Leivoksena ihan ok.

Salla Elina Salo 19.09.2007
Tämä patukka on kuin kiireisen ihmisen kahvihetki. Kääretorttumaisesti rullattu suklaapatukka, jota ei tarvitse pehmeytensä takia pureskella (ei mene siihenkään aikaa) ja maistuu jo valmiiksi kahvilta (ei tarvitse juoda erikseen). Kahvista en pidä, eikä mauton kääretorttukaan kuulu herkkuihini, joten pisteitäkään ei heru kahta enempää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani