Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka nuss & nougat-crème grosstafel
Tuotteen Milka nuss & nougat-crème grosstafel valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Nougatit.
 

Jarkko 19.04.2009
Sanan "nougat" mainitseminen ei erikoisemmin sytytä. Kuvissa näkyvät kokonaiset pähkinät kuitenkin saattaisivat asettua pelastajan rooliin. Isossa ja paksussa 300g maitosuklaalevyssä palaset todellakin ovat täynnä nougatia ja kuin ennustajanlahjojani myötäillen nuo kokonaiset pähkinät pelastavat tuotteet nougatin yleiseltä ällötysreaktiolta. Pähkinät vievät nougatin makeutta ja tuovat vastineeksi tilalle mukavaa rousketta hampaisiin. Jos pähkinöitä olisi hieman enemmän (vaikka niitä kohtalaisesti oli jo tässäkin), niin tuote olisi varmaan saanut pisteen lisää, mutta nyt nougat puski vielä ylimakeudellaan ja koostumuksellaan turhan selvästi läpi.

Salla Elina Salo 19.09.2007
Pehmeää maitosuklaata, pähkinäinen tuoksu, nougat’ta. Kokonaisia pähkinöistä on harvakseltaan, ei edes joka palassa. Todella makeaa, mahdollisesti jopa liiallisestikin. Silti älyttömän hyvää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani