Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka triolade grosstafel
Tuotteen Milka triolade grosstafel valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,62 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 04.12.2016
Joskus kun tämä levy oli (ainakin minulle) uutuus, ajattelin että tämä oli suurin piirtein parasta maailmassa ja odottelin tätä Suomen markkinoille ikuisuuksia. Nyt ostin tätä tuliaiseksi ison levyn työpaikalle, ja söin siitä palasen. Mutta mihin oli kadonnutkaan tuotteen lumo? Muistin että maku olisi ollut hyvin pitkälle kindermäinen, mutta nyt minulla oli suussa päällimmäisenä halpismaitosuklaan maku. Olin myös kuvitellut että tässä on tuo päällimmäinen tummaa suklaata, mutta se olikin maitosellaista, vaan astetta tummempaa kuin pohja. Ilmeisesti halpa maku tuli siitä, mutta loppujen lopuksi en ollut siitäkään ihan varma, vaikka yritin maistella kerroksia erikseenkin. Nyyh, pettymysten kakkonen.

Eeva-Liisa 09.12.2013
Hienon muotoinen ja värinen pala! Erilaiset suklaat täydentävät toisiaan ja maistuvat hyvältä yhdessä. Hieman hedelmäinen tuoksu, ehkä tumman sulkaan johdosta. Pala sulaa suussa vaan ei sormissa - oikein hyvä ja mielenkiintoinen suklaa. Koko perhe piti.

Anita 01.12.2013
Tunnistin tuottee heti, koska toin äskettäin laivalta useamman levyn. Innostuin jo omasta levystäni niin, että ensimmäinen levy on syöty. Minusta tämä on mukava yhdistelmä kolmea suklaata. Maitosuklaa pohjana ja sitten tulee suosikkisuklaani valkosuklaa ja koko komeuden kruunaa tumma suklaa. Palat ovat aika hauskan mallisia. Tämä on yhdistelmänä ihan mahtava. Jotenkin kokonaismaku on tasapainoinen. Vaikka välillä kerrokset hieman irtosivat toisistaan, niin ei se paljon tahtia haitannut. Kunnon mässäily suklaata - onneksi kaapissa on vielä muutama levy jemmassa.

Saara 27.11.2013
Kolmikerrossuklaa, ehkä Milkan triolade. Kerrosmaisuus on sinänsä hauska idea, mutta miksi ihmeessä valkosuklaa taas maistuu eniten? Ei minun makuuni, vaikka kerroksen lohkaistuvat hyvin, kokonaisuus jää valjuksi.

Teresa 26.11.2013
Milkan todella ovelan näköistä suklaata. Jostain syystä tulee mieleen lehmän täpläkuvio tästä, vaikka täplät ovatkin kolmion mallisia. Veikeännäköinen yhdistelmä tummaa-, valkoista- sekä maitosuklaata. Suklaa tuoksuu lempeän maitoiselle ja hieman makealle. Puraistessa suuhun tulee yhtäaikaa kaikkia kolmea suklaata. Suussa suklaat kuitenkin erkanevat toisistaan liuskoiksi. En osaa oikein arvioida eri kerroksia erikseen, mutta kokonaisuus on varsin miellyttävä. Tumma suklaa kompensoi valkoisen makeutta ja maitosuklaa sitoo maut kivaksi kokonaisuudeksi. Mitään älyttömän erikoista makuafiilistelyä tästä ei saa, mutta eipä tästä kyllä helposti löydä mitään huonoakaan sanottavaa.

Aki 18.11.2013
Kolmikerroksinen tuote, joka näyttää ja tuoksuu makealta. Ensipuraisu vahvistaa käsityksen ja imeskely senkuin lisää imelyyttä. Yksinkertaisemmalla reseptillä olisi päästy ainakin minun makuun parempaan lopputulokseen. Tässä oli yritetty tunkea liikaa ideoita yhteen tuotteeseen. Päälimmäinen, tummin kerros olisi sellaisenaan riittänyt.

Veli-Matti 15.11.2013
Veikeästi muotoiltua suklaata kolmessa eri kerroksessa - tummaa, vaaleata ja maitosuklaata. Laadukkaan oloista, mutta mikään maku ei tule selkeänä esille. Tumman kerroksen syöminen erillään osoittautuu hyväksi ratkaisuksi. Vaaleata osuutta ei enää edes kaipaa sen jälkeen (ylimakeus)...

Mikael 10.11.2013
Maitosuklaata, valkosuklaata, ja päällä tummempia maitosuklaakolmioita. Tuoksuu vahvasti maitosuklaalta,mutta tummasuklaa ottaa vallan kun on makunautinto hetki alkaa. Täyttä suklaata, kovaa ja loksahtavaa. Ihan en ollut sinut jälkimaun suhteen, hieman ontto hetki koitti yllättävän nopeasti makunautinnon jälkeen.

Olli P 01.11.2013
Onpas omalaatuisen näköinen suklaa. Maitosuklaapohja, samanmoinen kerros valkosuklaata ja päällä kolmiomuotoisia tummasuklaa paloja. Kolmio osuuksista tuoksuu kaakao, muuten tulee makoisa tuoksu. Purtaessa niin että tulee jokaista suuhun kerralla on suklaa kovahkoa ja massoittuu pikkuhiljaa. Ei rasvoitu lopussa vaan sulaa sulavasti. Alussa makuna on miedohko kaakao. Taustalta esiin nousee makeus, joka voimistuu ja tulee esiin kokoajan enemmän ja on myös jälkimakuna. Ei ole kuitenkaan mitenkään yliampuva, suklaan maut ovat kivasti tasapainossa; erityisesti tummasuklaa osuus tasapainottaa kokonaisuutta. Hyvät, selkeät maut omaava nautittava mässäilysuklaa. Ainut miinus, että olisi kiva jos levy olisi helpompi paloiteltava mutta ei se arvosanaa laske.

Iikka 11.05.2012
Onpas hauskoja palasia. Kerros maitosuklaata alla, vähän tummempaa kamaa päällä kolmion muodossa, ja välissä valkosuklaata. Tuoksu on hieman kinderinen, ja miksei makukin. Tosin ei niin makea. Tätä tulee syötyä isoja haukkuja, ja vallan on mukavaa suklaamössötä suu täynnä. Oiva energiapakkaus ja pikku(makean)näläntappaja!

Miriam 11.09.2011
Hassunnäköistä ja muotoista suklaata. Hieman vaikeasti syötävää. Maku on taivaallisen kermainen, makea ja sopiva sekoitus valkoisesta suklaasta ja maitosuklaasta. On pakko ottaa yhä uusi pala, kunnes koko levy on syöty ja on ähky. Ihanan samettista!

Heidi 13.10.2009
Ensimmäisenä huomion kiinnittää levyn massiivinen koko - tämä kestää varmasti kaapissa pidempään kuin päivän. Suklaan ulkonäkö on oikein kiva; kolmiopalaset tuovat mukavaa vaihtelua verrattuna totuttuun suorakulmaiseen malliin. Alimmaisena löytyy maitosuklaata, sen päällä on kerros valkosuklaata, ja päällä vielä liuska tummaakin. Koostumus on yllättävän kova, ja suklaa rapsahtelee mukavasti suussa. Kolme eri suklaata sulautuvat oikein hyvin toisiinsa - maku ei ole liian makea, ei liian maitomainen, eikä liian voimakaskaan. Maku on vähän persoonaton, joten ei pääse top-listalle. Kuitenkin tästä tulee hyvälle mielelle, ja lisäksi rapsahteleva suklaa on äärimmäisen koukuttavaa. Pisteitä siitä hyvästä 4.

Kristiina 16.12.2008
Milka Triolade on ehdottomasti yksi fantastisimmista suklaista, mitä olen syönyt. On riskaabelia yhdistää valkoinen suklaa, maitosuklaa ja tumma suklaa, koska ihmiset, jotka pitävät maitosuklaasta, eivät kenties siedä tummaa suklaata, ja valkoinen suklaa näyttää olevan harvojen herkkua - ja sitä paitsi useat valkoiset suklaat maistuvat pahvilta.

Milka Trioladessa on kuitenkin niin herkullista, pehmeän vaniljaista valkosuklaata ja täyteläistä, ei tippaakaan kitkerää tummaa suklaata, että muhkean palasen voi syödä joko kaikki kerrokset yhtä aikaa haukaten tai kerros kerrallaan eikä mikään suklaakerros ole pettymys.

Levy on muhkean kokoinen, jo yhdessä palasessa on melkoisesti haukattavaa, joten ei suositella niille, jotka menettävät itsehillintänsä liian helposti suklaan äärellä, varsinkin jos suklaata pitäisi terveyden takia nauttia kohtuudella. Kohtuunauttijoille Triolade on kestävä aarre, josta voi herkutella vaikka pari viikkoa.

Hanna P 30.04.2008
Laivareissujen vakiotuliainen, kun saa yhdessä levyssä kolmea eri suklaata samalla (enempi parempi) Milkamaisen mukavan pehmeä maku. Vaikka maut sekoittuvatkin on lopputulos kolmen suklaan kaunis ja hauskastimuotoiltu kokonaisuus. Maut ovat tasapainossa, eikä mikään niistä hallitse. Tummasuklaa ja maitosuklaa terävöittävät valkosuklaan makeutta. Tummaa suklaa terävöittää kokonaisuutta, mutta sitä ei ole liikaa eivätkä muut maut peity sen alle.

Anja 27.11.2007
Milka kolmikerroksinen suklaa. Pohjakerros nougat-tyyppinen. Toinen kerros valkosuklaata ja ylinnä maitosuklaata. Kaunis ja maultaan makeahko.

Sanna K 25.10.2007
Kivan mallisia paloja, eikä makukaan hullumpi. Alla maitosuklaata, keskellä valkosuklaata ja päällä tummaa suklaata. Yhdessä maistuvat kyllä hyvälle, ehkä maitosuklaa puskee parhaiten läpi, mutta erikseen makuja ei kyllä erota. Kiinnostava tuote.

Janne J 25.10.2007
Mielenkiintoista kolmikerrossuklaata. Maku vaihtelee puraisu puraisulta, ollen keskimäärin melko oivallinen. Olen maistavinani piparkakkuakin.

Antti H 25.10.2007
Tummaa-, valkoista- ja maitosuklaata hienossa kolmiopalassa. Muitten suklaitten maku jää valitettavasti tumman suklaan jalkoihin.

Satu 25.10.2007
Onpas hauskan muotoisia palasia. Kolmiot ovat yllättävän piristäviä tuhansien suorakulmioiden joukossa. No mutta asiaan. Alimmaisena 3mm maitosuklaata, välissä saman verran valkosuklaata plus päällimmäisenä vielä tummaakin. Koostumus on kova, mutta palanen sulaa pehmeästi suussa. Maku on todella herkullinen , vaikkakin aika makea. Heiman Royal-mainen.

Reeta 15.10.2007
Kiinnostuin suklaasta heti nähtyäni kolmiopalat. Todella mielenkiintoinen ratkaisu muotoilussa. Kolmiulotteisuutta! Nimi sopii kuin nenä päähän, koska se kertoo muodosta ja eri suklaiden määrästä. Maito-, valko- ja tummasuklaa yhdistettyinä tuo yleensä veden kielelle tällä tytöllä. Ei kaipaa pähkinälisukkeita, vaan on hyvää tällaisenaan. Jos itse olisin ollut tätä suklaata kehittelemässä, olisin luultavasti sijoittanut tumman suklaan alimmaiseksi ja maitosuklaan päällimmäiseksi. Ehkä se kuitenkin muistuttaisi liikaa kolmioleipää, mene ja tiedä.

Tuomas 15.10.2007
Ihan mukavaa vaihtelua tällaiset kolmion muotoiset palat. Suklaa koostuu kolmesta eri suklaakerrosta: tummaa, valkeaa ja maitosuklaata. Mikään maku ei vallitse täysin, vaan jokainen sulautuu osaksi kokonaisuutta, mutta kielen ja hampaiden vääjäämättömällä yhteistyöllä kerrokset saa erotettua toisistaan, joka mahdollistaa eri kerroksien tarkemman tarkastelun. Valkosuklaa on kyllä näistä kolmesta kerroksesta eniten mieleeni. Loppuen lopuksi melkoisen maistuvaa suklaata, ehkä hivenen liian makeaa.

Minna Hi 02.10.2007
Onpa hauska näköinen suklaa! Pohjalla maitosuklaata, sitten valkosuklaata, jonka päällä tummempia maitosuklaakolmioita. Pelkästään suklaan ulkonäkö saa iloiseksi. Tuoksuu vahvasti maitosuklaalta, nam. Suklaa on yllättäen täyttä suklaata, kovaa ja loksahtavaa. Tämä suklaa on täynnä yllätyksiä! Maku on melko imelä, mutta muuten aivan loistavaa. Tätä voisin antaa lahjaksi jollekin sydänystävälle.

Salla Elina Salo 18.09.2007
Omaperäinen levytoteutus hauskoilla kolmionmuotoisilla paloilla. Kolmikerroksista suklata, jossa alin kerros maistuvaa maitosuklaata, keskellä paksu kerros taivaallista valkosuklaata ja päällä kerros lievästi maussa havaittavissa olevaa tummaa suklaata. Jälkimaku maitosuklainen. Eri suklaat sekoittuvat melko nopeasti toisiinsa, joten eri suklaalaatuja on hankalaa erotella omiksi mauiksi.

Antti M 15.09.2007
Erikoisia kolmiomaisia paloja tuhdissa levyssä. Erikoisuudesta yleisesti plussaa mutta keskiverroksi jää silti kokonaisuus. Valkosuklaa ei ole suosikkini ollenkaan ja maitosuklaakin on hivenen makeaa makuuni. Tämä levy jäänee muutaman rivin maisteluksi ja lähtee lahjoituksena eteenpäin; en saa tästä oikein mitään irti. 2,5 pistettä muttei papukaijamerkkiä...

Susanna K 14.09.2007
Hauskan ja omalaatuisen muotoisia suklaapaloja levyssä, alla maitosuklaata, sitten tulee valkoista suklaata ja vielä toppina tummaa suklaata joka muodostaa kolmiokuvion suklaaseen silleen kolmiulotteisena, jänskää!! Mikään maku ei erotu omanaan suklaasta vaan kaikki hallitsee yhtenä koko suklaan, jos nyt ihan imemällä makustelee niin sitten saa irti kaikki kolme makua mutta hyvä tiivis suklaa.

Jarkko 14.09.2007
Tälle on jo olemuksen ansiosta annettava 6/5 pistettä! Pohjalla kerros maitosuklaata. Sen päällä paksumpi kerros valkosuklaata. Tämän päällä vielä hauskasti muotoiltuja kulmista pyöristettyjä tummemmasta (45%) suklaasta tehtyjä kolmioita, joiden välissä vielä "ilmakäytävät". Upeaa työtä! No entäpä se maku? Nappaan suuhun isohkon palasen, jossa kaikkia suklaamakuja. Palanen lähtee liukenemaan mukavasti ja erotan selvästi maitosuklaan ja valkosuklaan toisistaan, mutta tummin kerros ei ole kovin voimakas. No eihän se toisaalta olekaan kuin kymmenisen %-yksikköä kotimaista Sinistä maitosuklaata tummempaa. Kokonaisuus on melko makea. Pureskellessa toista palaa huomaan että kerrokset irtoavat toisistaan, tai ainakin tuo päälimmäinen irtoaa muista. En minä keksi tästä mitää pahaa sanottavaa. Aivan mahtava suklaa, jota onneksi löytyy kaapista vielä 200g lisää ja Citymarketeista vielä enemmän...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani