Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka schoko & keks grosstafel
Tuotteen Milka schoko & keks grosstafel valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,96 ja löytyy top 100 -listan sijalta 35. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jenni V 27.04.2018
300g levy, jossa on yhteensä 36 milka-tekstillä varustettua neliöpalaa, pieniä mutta korkeita. Makean tutun alppimaitosuklaakuoren sisään on ahdettu kerros kaakaokreemiä, paksu kerros vaaleaa keksiä sekä sen päällä vielä maitokreemiä. Vaikka keksiä on suhteessa aika paljon, niin kokonaisuus on silti mehevä, ja toisaalta keksi ei ole niin makeaa kuin muut komponentit. Jälkimaussa on hiven liian terävää vaniljaa, mutta muuten minusta herkullinen kokonaisuus. Nelonen.

Annamari 27.09.2016
Iso levy maitosuklaata. Maitosuklaisen kuoren alla on paksu kerros keksiä ja hieman ohuempi valkoista kreemiä. Keksi rouskahtaa ja on melko höttöistä, mutta maistuu valitettavan vähän. Kokonaisuus on liian makea. Mietin, voiko tälle antaa edes keskiverto kolmosta, mutta sinänsä ihan hyväähän tämä on, niin menköön nyt. Ei varmasti jää tuotteena mieleen.

Eeva-Liisa 09.12.2013
Leveä keksiraita palan keskellä. Keksi ei ole kovaa eikä kuivaa, mukava yllätys! Keksi raikastaa muuten aika makeaa Milka-suklaata. Itse keksi on aika mauton, mutta saa ehkä ollakkin. Jälkimaku on aika mitäänsanomaton. Ihan ookoo yllätys joka vähän hiipui loppua kohden.

Anita 29.11.2013
Ihanaa! Kokonainen keksi suklaan välissä. Kunnon, vanha hyvä Butterkekse a'la Milka. Olisipa tätä ollut jo vuosia sitten, niin ei olisi tarvinnut keksien lisäksi ottaa erikseen suklaata evääksi. Yhdistelmä on minusta onnistunut, sopiva määrä keksiä suklaaseen nähden ja päinvastoin. Tätä pitää saada lisää.

Saara 27.11.2013
Erittäin paksu keksimäinen milkan suklaa, jossa näyttäisi olevan viisi kerrosta: maitosuklaata yllä ja päällä, tummaa suklaata tai tryffeliä alla, valkosuklaata päällikerroksen alustana ja keskellä keksiä. Koostumushan tässä on erittäin vaihteleva ja silti täyteläinen. Jos vain keksisuklaista pitää, hyvä yhdistelmä. Mutta MAKEA.

Teresa 26.11.2013
Milkan maitosuklaata, välissä näyttäisi olevan jotain keksihärpäkettä tai kahta. Tuoksu on mieto ja melko mitäänsanomaton. Puraistessa odotan, että keksi rasahtaisi, mutta yllättäen saankin puraista melko syvälle ennen kuin keksi tulee vastaan, ja silloinkin keksi jotenkin katoaa
kokonaisuuteen, vaikka rasahtaakin hieman. Tämä on todella makeaa, siis ihan todellamakeaa! Lisäksi tässä on joku vähän outo sivumaku, sellainen hieman tunkkainen ja raskas. Yleensä tykkään keksisuklaista, mutta tämä ei kyllä nyt yhtään nappaa. Ei toki pahaa, mutta...ei.

Mikael 12.11.2013
Paksu keksikerros maitosuklaapäällysteellä. Rapeutta ja makeutta esiintyy jo alkuhetkestä lähtien, makeus hipuu sopivasti jälkimaun edetäessä. Tykkäsin kyllä tästä kovasti, hieman liian makea aluksi ehkä.

Aki 10.11.2013
Mukavarakenteinen leivoksenomainen suklaakeksi. Pelkäsin imelyyttä, mutta turhaan. Maultaan tämä oli miedohko myös makeuden suhteen. Ihan kiva, ei enempää eikä vähempää.

Veli-Matti 03.11.2013
Pehmeää maitosuklaata keksimäisellä täytteellä. Kuin kerrossuklaata, jos palaa tutkii sivusta päin. Helppoa syötävää, keksi tasapainottaa maitosuklaan sokerisuutta. Parempaa kuin perus-Milka!

Olli P 31.10.2013
Täytesuklaata, jossa on maitosuklaa kuorrute. Sisältä löytyy valkoista kreemiä, keksi ja tummempi kreemi. Keksi on todella rapea & viljainen. Muu osuus suklaapalasta on vastapainoisesti todella pehmeää. Aluksi tulee keksi esiin, mutta kokonaisuus massoittuu yhtenäiseksi muutaman pureskelun jälkeen. Massoittuessaan makeus ja kaakaon maku tulee väkevästi ja hallitusti esiin lyhyehköön jälkimakuun asti. Kiva suklaa, joka ei takerru suuhun ja sisältää purtavaa. Hyvä tuntuma ja tasapainoiset maut, jotka erottaa syödessä. Toimii kahvin kanssa erinomaisesti, mutta nautiskelu suklaana keskiverto. Hankala paloiteltava, murtuu moneenlaihin kun yrittää paloitella.

Miriam 28.10.2013
Todella suuret ja korkeat palat. Maitosuklaan välissä näyttää olevan jotain valkoista kreemiä, joka puraistaessa onkin keksiä pehmeän kreemin sijaan. Keksin maku voi-mainen eikä herätä mitään hurraa-huutoja.

Kirsi I 31.03.2012
Pakusuja palasia, joiiden taittamisessa suorastaan kuulee keksin rapsahtavan poikki. Yleensä suhtaudun näihin valkoisiin kreemitäytteisiin epäilyksellä, koska ne tapaavat olla makuuni aivan liian imeliä. Milkan maitosuklaakin on täyteläistä, mutta makeaa. Rapea keksi kuitenkin tasoittaa kreemin makeutta ja maut sekoittuvat hienosti harmoniseskti kokonaisuudeksi. Kahvin kanssa herullista, koko levy alkaisi jo ällöttämään. Kyllä - hyvää on.

Erja 28.01.2011
Mistä joulupukki tiesikin, että tämä on se joulun superylläri: Milka schoko & keks!? Muut lahjat jäivät varjoon tämän täydellisen ja liian harvinaisen herkun saadessani. Olisiko kirjan seuraksi voinut saada parempaa herkkua! :) Rakkaus em. suklaatuotteseen alkoi ensi puraisulla n.pari vuotta sitten (näin voi sanoa; palat ovat isoja ja ihanan paksuja!). Olen suuri keksisuklaafani ja tässä Milkan suklaassa kombinaatio on täydellinen! Ainut huono puoli on se, että sitä saa aivan liian harvoin...

Päivi 08.03.2010
Paksussa palasessa sisällä keksi ja jotakin vaaleaa täytettä. Päällä maitosuklaata. Näyttää olevan jotakin tummempaa täytettä keksin alapuolella. Koostumus näyttää kivalta ainakin silmissä. Asia erikseen mitä suu sanoo. Suuhun siis. Mukava maku. Keksi tulikin kokonaan suuhun. Aika nopeasti sit iskee sokerinen maku. Kokeillaan toista lähestymistapaa. Haukkaan yläosan pois. Maistelen sit valkoista täytettä. Se on jotakin vaniljakreemiä, kylmä maku. Keksi hieman kovaa ja kuivahkoa. Suklaa sulaa sormiin ja sormetkin vietävä sitten suuhun. Pohjaosa sitten kaakaokreemiä tai sen sellaista. Kyllä, kaakaoinen maku tulee. Tässähän jokaiselle jotakin. Maitosuklaata, vanilja- tai maitokreemiä, keksiä ja sit tummempaa suklaakreemiä. Ihan kelvollinen tuote. Jälkimaku hieman liian sokerinen.

Anja 03.12.2007
Milka täytesuklaa. Vaalea suklaa keksitäytteellä.

Tuomas 15.10.2007
Palat ovat muhkeita ja maittavia. Suklaa koostuu kolmesta erillaisesta suklaakerroksesta ja keksistä niiden välissä. Keksillä on oma kiinteä kerroksensa toisin kuin useimmissa keksisuklaissa. Keksin rapeus tuo kaivatun vastapainon suklaan makeudelle. Vihdoinkin oikeanlaista keksisuklaata. nami nam.

Reeta 15.10.2007
Tositositosi hyvää! Ei kuitenkaan parhain maistamistani keksisuklaista, mutta läheltä liippaa. Keksi rouskui sopivasti ja suklaa oli pehmeän makeaa. Keksiä ei oltu käytetty liikaa suhteessa suklaaseen. Rapeat ja makeat suklaat ovat lähinnä sydäntäni, joten tämä kyllä jäi mieleen.

Meeri 02.10.2007
Ihanan paksua keksisuklaata, joka sisältää monta eri kerrosta. Maitokreemistä tulee Kinder mieleen ja keksikerros puolestaan muistuttaa Petit écolier- keksejä. Pohjan päällä oleva tumma kaakaokreemi täydentää makuelämystä. Tätä on tullut hamstrattua kaappiin aika paljon..

Minna Hi 01.10.2007
Paksuja meheviä vaaleita paloja. Joka toisessa on lehmän kuva, joka toisessa lukee Milka. Suklaan sisällä tummempaa täytettä, valkosuklaata ja keksilevy. Tuoksuu herkullisen keksisuklaiselta. Keksi rouskuu mukavasti hampaissa. Valkoista suklaata on reunapaloissa enemmän kuin keskellä. Melko imelää, mutta aivan mahtava kokonaisuus, kaakaoinen maku. Tätä ei kannata imeskellä, vaan reilusti pureskella.

Salla Elina Salo 18.09.2007
Ihanan paksu keksikerros muhkealla maitosuklaapäällysteellä. Rapeutta ja makeutta on tarpeeksi. Aivan ihanaa suklaata!

Antti M 15.09.2007
Jos olisin ostanut tämän massiivisen suklaalevyn keksihyllystä, niin tämä olisi ollut tavanomainen saksalainen suklaakeksi eli heikohkoa. Ollakseen erilainen suklaalevy, oli pakko antaa kolme pistettä vaikka vähempikin olisi ehkä riittänyt...

Suklaa on liian makeaa ja keksi aika mautonta, joskaan ei onneksi liian kuivaa. Kaiken Milka-hypetyksen jälkeen tämä jäi selkeästi flopiksi. Kahvin kanssa menetteli kyllä eli sopinee paremmin kahvikeksikategoriaan.

Susanna K 14.09.2007
Milka-suklaa keksitäytteellä, suklaa perushyvää milkaa ja itse keksi sellainen mariannekeksimäinen. Kokonaisuus toimiva eikä keksikään jää liian kuivaksi tai murenevaksi. Ihmetellä täytyy että palat ovat niin mahtavan paksuja että ihan herahtaa vesi kielelle vähemmästäkin. Toimii myös kahvipöydässä pullan tai keksin korvikkeena todella hyvin.

Jarkko 14.09.2007
Maitosuklaan sisällä on ohut keksilevy, jonka alla väittäisin vielä olevan ohuen kerroksen jotain nougatmaista suklaajuttua, joka on hieman tummempaa kuin pinnan maitosuklaa. Paksu levy on varsin ruokaisa ja tämä toimisi keksinkorvikkeenakin kylmän maidon kanssa. Erittäin miellyttävää keksisuklaata, jossa keksinpalasia ei ole sekoitettu suklaaseen, vaan keksi on erillään suklaasta, jolloin kaikki maut pääsevät esiin. Sekoittuuhan ne kaikki suussa tietenkin, mutta kuitenkin... Mahtava suklaa, jonka pisteyttämisessä joudun kuitenkin raapimaan kaljua päätäni hieman... Nelonen vai vitonen? Nelonen tuntuu liian "hyvältä keskivertosuklaalta" kun taas vitonen olisi jo täydellinen... Annan tälle 4,7, joka tietenkin kääntyy raadissamme kokonaisluvuksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani