Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka crispy joghurt grosstafel
Tuotteen Milka crispy joghurt grosstafel valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,70 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Joblo 09.12.2014 : Päätin kokeilla sunnuntaiahdistuksen karkottamiseen pitkästä aikaa tätä 300-grammaista Milkan levyä. Suklaa on Milkan takuumaistuvaa maitosuklaata, jonka makeutta tasoittamassa on jogurttitäytettä ja riisimuroja siellä täällä. Kokonaisuus on maistuva ja suussasulava, muttei mitenkään säväyttävä. On todettava, että Milkan 300-grammaisista tällä hetkellä Suomessa saatavilla olevista levyistä valitsen ennemmin Alpine Milkin tai Luflee Caramelin. Erittäin hyvää tämäkin toki on.

Miia 18.10.2014 : Nyt sitä saa Suomestakin! Nimittäin Milkan erikoissuklaalevyjä, joita aiemmin on metsästetty lähinnä HEL-STO -laivayhteyksien varrelta tai ulkomailta. Tämä uutukainen Suomessa on tax free -kokoa oleva, 300g suklaalevy, jossa maitosuklaakuori kätkee sisuksiinsa jogurttisydämen sekä crispejä. Olen jogurttisuklaan ystävä, joten eipä muuta, kuin mummoa lumeen... Tuoksu on aavistuksen hapahko, joten jogurtti - check. Palaset ovat isoja ja paksuja, levyn murtaminen paloiksi käy työstä. Jogurttitäytettä tässä on totisesti runsaasti, samoin crispejä, joten suutuntuma on hyvin rouheinen. Suklaa on vaaleaa, hyvin makeaa, jogurtti tosin jyrää hyvin nopeasti makean ja suklaisen ensimaun ja loppumaku on kirpeähkö. Mmmmmhhh...! Ihanaa tämäkin jogurttisuklaa, hapahko jogurtti taittaa Milkan suklaan (yli)makeutta juuri sopivasti, loppumaku on ihanan täyteläinen ja crispit täydentävät suutuntuman. Toimii!

milka-kypärä 29.03.2009 : ihanaa, parasta, miksei oo citymarketeissa enää?!

asssssi 21.03.2008 : Pääsin maistamaan tätä tuttavalla ja toisen palan kohdalla tajusin ihastuneeni. Hankin citymarketin 3€ 2kpl tarjouksesta vähän varastoonkin. Käsittämättömän hyvä yhdistelmä.

sattu 02.02.2008 : ihanan suussasulava, eri makuinen.


coco 08.10.2007 : pehmeää suussasulavaa (sitä aitoa maukasta) milka-maitosuklaata ja hapahkon makeaa jogurttitäytettä! Rapeita muroja seassa piristämään muuten pehmeää täytettä. Aivan parasta! Yam!

chocolaterie 08.10.2007 : Ihana happamuus! sopii suklaan kanssa ehdottomasti!

Jonsuu 24.09.2007 : Aivan täydellistä. Ihanan rapa maku<33

Lafayette 21.09.2007 : Hyvin jogurttimainen, eli happamenmakea. Crispit sopivat tähän ja suklaa maistuu pehmeältä, vaikkakin jää hieman täytteen varjoon

suklaahirviö 18.09.2007 : Suklaataivas! Maitosuklaa on uskomattoman herkullista ja täyteläistä. Isohkon palan sisältä löytyy muheva jogurttitäyte. Mutta jos aiemmin on ollut epäilevällä kannalla jogurtin ja suklaan yhteensopivuudesta, niin vie Milka viimeisetkin epäilykset: tämä ON hyvää!
Crispit olivat kuin lapsuudesta tuttuja corn flakeseja ja mukavan ilmavia siellä täytteen joukossa. Rapeita! Jogurttitäyte ei ollut "hapan" - täydellinen makuelämys joka suhteessa. Raikas olematta hapan, makea olematta imelä. Kiitos Citymarketin Mammuttimarkkinoille tämän herkun tuomisesta saataville.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani