Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka crispy joghurt grosstafel
Tuotteen Milka crispy joghurt grosstafel valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Annamari 27.09.2016
Jämäköitä palasia, joita osaa koristaa söpö lehmä. Tuoksahtaa hieman happamalle. Vaaleaa täytettä näyttää olevan runsaasti. Rouskuu, jes! Jogurtin tuoma happamuus taittaa liikaa makeutta. Ehkä vielä jotain kirpakkuutta lisää, niin lähestyttäisiin jo tosi, tosi hyvää tuotetta. Tälläkin tavalla oikein mainio! Parasta maistamaani milkaa, tähän tulee ihan himo.

Iikka 11.03.2015
Paksuja täytemaitosuklaan palasia sisällään rohisevaa vaaleaa täytettä. Maku makeahko, ehkä paikoin salmiakkinen. Kerrassaan mainio pureskeltava, imeskellen suussa sulavan suklaan lähtö paljastaa pariakin sattumaa: keksiä ja jugurttirusinaa? Oiva herkkupala.

Hanna P 17.02.2015
Ihania Milkan jättipaloja maitosuklaata(mitäs muutakaan)lehmiä pinnassaan.Tiedän tuotteessa olevan jugurttia ja se myös tuoksuu. Ihana rapsakkuus. Valitettavasti rouskeet eivät maistu juuri miltään ja jugurttikin jotenkin, käyneeltä ehkäpä? Tuotteessa on potentiaalia vaikka mihin, jotain kirpakkuutta tai särmää ehdottomasti kaipais. Vaan aivan hyvä ja miksei hieman ruokainenkin (joskin kovin makeakin) suklaa.

Joni 18.03.2014
Monien mielestä jogurtti ja murot ovat oiva aamiainen, mutta suklaa ei. Tässä kuitenkin yhdistyy kaikki oivaksi paketiksi, olipa aamu tai ilta. Suklaa on perus-Milkaa ja sen makeutta tasapainottaa yllättävän hapan jogurtti, murolastujen tuodessa rapean tekstuurin. Hitaasti nautiskeltuna kertakaikkisen suunmukainen elämys. Ostin 10 levyä viime Tallinnan reissulla tuliaisiksi ja pidin ne itse.

Antti H 30.11.2007
Aluksi herkullista täyte-suklaata, mutta miltei heti suklaan suuhun laittamisen jälkeen tunkkainen jugurtin maku valtaa suun. Edes riisimurot ei pelasta tätä suklaata.

Satu 30.11.2007
Paksuja palasia, joiden päällyskerros maitosuklaata ja sisus jogurtilta maistuvaa täytettä, jossa myös pieniä riisimuroja. Jogurtti on maultaan yllättävän hapanta, mutta kokonaisuus silti mukava - jopa herkullinen.

Anja 28.11.2007
Vaalea Milka täytesuklaa jogurttitäytteellä jossa rapeita raksuja. Täyte kirpeä ja makea samalla kertaa.

Minna Hi 02.10.2007
Vaaleat muhkeat maitosuklaapalat, joissa valkoista täytettä. Suklaa tuoksuu miedon maitosuklaiselta. Maku yllättää. Sisällä on jotain hapanta jogurttitäytettä ja riisimuroja. Täytteessä maistuu joku hedelmäesanssi, josta en saanut selvää. Hapan maku ei ole mieleeni suklaassa, varsinkin, kun odottaa jotain makeaa.

Salla Elina Salo 18.09.2007
Rapea ja pirteä jogurttitäytteinen suklaa. Tosi usein saksalaisissa jogurttitäytteisissä suklaissa kirpeys on häiritsevää, kuten tässäkin vähän. Maissihiutaleita olen tottunut syömään vain aamuisin, ne tuntuvat yllättäviltä ja hämmentäviltä suklaan täytteenä. Herkullista kuitenkin.

Antti M 15.09.2007
Tuttua tuhtia palakokoa; sisällä paksusti rahisevaa jogurttia, josta jää hivenen hapan jälkimaku. Yleisesti hieman liian makea kokonaisuus mutta kyllä tässä on yritystä vahvan kolmen pinnan arvosta. En ole niinkään jogurttisuklaan ystävä, joten ei tämä aiheuta minkäänlaista innostumista itseni käännyttämiseen.

Susanna K 14.09.2007
Milkan superpaksua suklaata krispitäytteellä tai oikeastaan riismurolla ja jogurtilla. Kerrankin suklaa jossa on täytettä vaikka muille jakaa samoin kuin itse suklaan osuus, uskomattoman tuhti pala ja superhyvän makuinen. Ei liian makeaa tai rasvaista vaan kokonaisuus harmoniassa.

Jarkko 14.09.2007
Milkan herkullisen vaalean maitosuklaan sisällä on valkoista jogurtticremejuttua, jonka seassa on vielä murupalasia. Koska nämä 300g levyt ovat niin paksuja, näissä on suklaata ja täytettäkin heti sen verran että tuntuu. Kokonaisuus maistuu hieman Daimin suuntaan vivahtavalta, mutta nämä krispypalaset ovat kuitenkin ihan erilaisia koostumukseltaan. Nämä muruset ovat hyvinkin paljon corn flakesin oloisia. Maku on raikas ja samalla hieman hapan jogurtin ansiosta. Kokonaisuus on aivan loistava ja omaan makuuni erittäin miellyttävä. Ajatella että tätä saa seuraavan viikkon ajan Suomen KKKK-kaupoista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani