Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka luflée alpenmilch patukka
Tuotteen Milka luflée alpenmilch patukka valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 21.08.2013
Pakkaus mainostaa suklaata kuohkeaksi, ja jotenkin kevyen oloiseksi, kun suklaan sekaan on vatkattu ilmakuplia. No, maku on kuivakka, ja kuivakkuus on nimenomaan ilmakuplaisessa suklaanosassa. Suussa nämä ilmakuplat tuntuvat vain ikäviltä. Ei tietoakaan kuvittelemastani pehmeästä kuohkeudesta. Suorastaan pettymys tämä levy.

Elise P 03.02.2008
Rakenteeltaan kuin Stratos-suklaa. Mustikkainen sivumaku. Liian makea, koostumus tuntuu ”oudolta” suussa. Stratos on parempaa.

Milla 03.02.2008
Tuoksu on niin sanoinkuvaamattoman pyörryttävän makea, ettei tuotetta tee oikeastaan edes mieli laitttaa suuhun! Normaalisti minua viehettävät isot palat aiheuttavat tällä kertaa minussa suorastaan pelkoa, tunnen sokerihumalan nousevan jo ennen kuin olen nostanut suklaan huulilleni. Maku ei vastoin odotuksia olekaan niin ällömakea kuin voisi tuoksun perusteella olettaa, sivumakuna aavistus kookosta. Suklaa on kevyttä siinä levien ilmakuplien ansiosta, minkä vuoksi jotenkin odottaisi, että suklaa myös sulaa nopeasti suuhun, mutta ehei, tämän sai kyllä ihan taistella alas. Kova taisto oli annanko yhden vai kaksi pistettä, mutta joiden aivan syömäkelvottomien, todellakin yhden pisteen suklaiden olemassaolon johdosta saa tämä kuitenkin 2 pistettä.

Kati 03.02.2008
Hauska rakenne - tosin palat ovat jättimäisiä! Maku on jännittävän toffeinen, mutta todella makea. Sopii varmasti maitosuklaan ystävälle (eli ei minulle).

Meeri 03.02.2008
Ihanan makeaa maraboumaista maitosuklaata. Ilmakuplat tekevät suklaasta aivan suussa sulavaa ja suklaanpalat ovat mahtavan ronskin kokoisia. Tuotteessa on kuitenkin jokin pieni määrittelemätön sivumaku, joka laskee arvosanaa hieman. Pääsee silti ehdottomasti suosikkilistalleni.

Salla Elina Salo 17.08.2007
Näyttää tuhdilta patukalta, mutta häviää hyvin ripeästi suussa. Sulamisesta huolimatta suklaata joutuu hieman purkkamaisesti jauhamaan. Ilmavaa maitosuklaata, vaahtomuovipatjamainen olemus. Ilmavuudesta ja purkkamaisuudesta johtuen hieman outo kokemus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani