Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka waves caramel crispearls
Tuotteen Milka waves caramel crispearls valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 18.06.2019
81g "aaltoileva" ohut levy ilman palajakoa. Toinen puoli on maito- ja toinen valkosuklaata, ja toinen pinta on täynnä mini-krispikuulia toffee- ja maitosuklaakuorrutuksella. Nami, onpa herkullista! Krispit maistuvat vähän kuin daim-krokantille, ja niissä on ministi suolainen ja paahteinen maku. Eri puoliskot levystä maistuvat aavistuksen erilaiselle pallosten kanssa, ja välillä käväisee kinder-suklaakin mielessä. Makeaahan tämä on kuin mikä, mutta tykkäsin kyllä. Nelonen.

Annamari 11.01.2019
Levyn toinen puoli valkosuklaata, toinen maitosuklaata. Koko levy koristeltu kauttaaltaan maitosuklaisin pienin palleroin. Valkosuklaapuoli ällöttävän makeaa. Palleroiset rouskuvat kevyesti. Maitosuklaapuolin makeaa eikä pikkupallot juuri tuo lisäarvoa tähän. Juuri ja juuri syö, mutta taitaa silti jäädä kakkosen puolelle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset