Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka nussini
Tuotteen Milka nussini valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 29.10.2009
Ihan kiva patukka, tosin ei mikään maata mullistava. Vertailukohtana lähinnä maraboun kex, suklaa on mielestäni samantyyppistä, eli aika makeaa. Patukan koko on sopiva ja vohveli keventää kivasti kokonaisuuden. Pinnan pähkinäkerros on ohut, sitä ei oikein maussa huomaa.

Antti M 23.03.2008
Kuivaa vohvelia, joka ei alkuun oikein houkuta kuivakkaalla pähkinäisellä tuoksullaankaan mutta itseasiassa hasselpähkinät ovat ihan kiitettävän maukkaita omaan makuuni. Sopivan kokoinen annos ja jos vohveliksi saisi jotain parempaa, niin tässäpä oiva tuote. Melkein voisi jopa nelosenkin tästä antaa mutta...no annetaaan sitten.

Jarkko 04.03.2008
Jaa, tämäkö olikin tällainen patukka... Kuivakka vohvelisuklaa, jonka pinnalla olevan maitosuklaan alle on ripoteltu pähkinärouhetta. Itse asiassa huomaan puoleen väliin patukkaa päässeenä, että tämä on melko koukuttava tuote. Tekee nimittäin mieli syödä koko ajan lisää ja lisää... mutta nyt se jo loppui. Pienen alkupettymyksen jälkeen onkin pakko todeta, että tämä itse asiassa oli todella hyvä patukka. Makeus on hillitty eikä mitään ärsyttäviä makuja ole havaittavissa. Jos tätä vielä haluaisi kehitellä paremmaksi, niin ripaus lisää täytettä tms vohvelin väliin antamaan ihan vähän kosteutta ja sitten vähän sukkelia lisää pinnalle. Siinä olisi täydellinen vohvelipatukka.

Salla Elina Salo 23.07.2007
Maukasta ja pähkinäistä vohvelisuklaata patukkana. Suklaata on tarpeeksi antamaan mehukkuutta, pähkinä-vohveli-yhdistelmä ei ole onneksi liian kuivaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset