Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka alpenmilch
Tuotteen Milka alpenmilch valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,95 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 04.04.2012
Kun minä olin pieni, lauantaipussin sisältöön kuului Milkan minikokoinen suklaalevy tätä perussuklaata. Maku on makeampia kuin Fazerin, mutta toisaalta Maraboun suklaakin on jotenkin parempaa perusmaultaan kuin Milka vaikka makeaa onkin. Ei tämä nyt varsinaisesti pahaakaan ole mutta parempiakin perussuklaita löytyy.

Anja 21.03.2008
Ohut vaalea maitosuklaa. Miellyttävä harmiton maku.

Tytti 21.03.2008
Suklaapalaan on painettu Milka, siis tämä on tunnettua laatua, en tosin ymmärrä, mihin Milkan maine perustuu. Tämäkin maitosuklaa on aivan liian rasvaista ja makeaa, perussuklaata.

Saila 11.03.2008
Tosi makeaa! Vähän lattea maku. Maussa on jotain pähkinäistäkin, vaikka rakenne on sileä. Muistuttaa maultaan sitä suklaalevitettä, jota lapsena syötiin suoraan purkista lusikalla, mitä sitten lieneekään oikealta nimeltään.

Minna Hi 08.03.2008
Tuoksuupa hassulle, ei ollenkaan suklaiselle ellei nuuskuttele oikein kunnolla. Ensin tulee mieleen joku muovilelun haju. Hmm, mitenkähän on sitten maun laita? Maku on tosi mieto, missä kaakao? Tämä on taas näitä pääsiäismunasuklaita, imeliä ja vähäkaakaoisia. Itse en kutsuisi tätä edes suklaaksi. Pari palaa tätä riittää.

Päivi 05.03.2008
Jännän pieniä palasia. Ei oikein tuoksu miltään. Sulaa hyvin suussa. Maitoinen maku. Hyvää. Tahmeaa ja täyttävää. Jälkimaku suklainen.

Jarkko 28.02.2008
Palakoko on vähän liian pieni. Maitosuklaa tuoksuu ja maistuu todella kermaiselta, paksulta ja täyteläiseltä ja siinä on aavistuksen pähkinäinen maku, vaikka koostumuksessa ainakaan ei sellaista ole. Monesti olen kermaisista suklaista tykännyt, mutta tässä rasvaisuus menee yli

Sanna K 28.02.2008
Maitosuklaata jossa maistuu pähkinä vaikken erotakaan seasta edes pientä pähkinänmurua. Melko perinteistä maitosuklaata muuten koostumuksen ja ulkonäön suhteen, tuo jännä sivumaku (vai maku?) vain sopii mielestäni suklaaseen vallan hyvin. Voisin ostaa toisenkin kerran.

Tapani H 28.02.2008
Vähän liian pieniä paloja. Aika hyvää perusmaitosuklaata. Sopiva makeus. Ehkä liian tavanomaista että tulisi enemmälti syötyä. Jälkimaku yllättävän makea.

Janne J 28.02.2008
Pehmoista maitosuklaata, rasvaisessa maussa ei ole mitään mieleenpainuvaa, jälkimakua edeltävä vaihe taas on suorastaan heikko. Tusinatavaraa. Jostain syystä tulee mieleen, että tämä voisi olla lasten suklaata.

Susanna K 28.02.2008
Rasvaisen maitosuklainen Milka joka sulaa suuhun jättäen muhevan suklaakerroksen. Makuvivahteena kenties jotain pähkinää tai vohvelia? Tyydyttää makeannälän jo parilla palalla mutta silti jotain jään pisteen verran kaipaamaan jotta tämä olisi täydellinen suklaa.

Kaarina 28.02.2008
Maitosuklaata, pehmeää leppoisasti sulavaa. Suuhun jää kuitenkin verrattain sokerinen makean tuntu.

Antti H 28.02.2008
Suklaa tuoksuu miedosti mullalle. Suussa mullan maku vain voimistuu. Koostumus on sitkeä ja pehmeä. Maku pilaa suklaan.

Satu 28.02.2008
Maitosuklaata, jossa on jokin erikoinen maku. Ensin maistoin rusinan, mutta kovin pieneksi se olisi täytynyt jauhaa, kun pala on läpikotaisin silkinsileää. Sitten mieleeni tuli lakritsi ja lopulta en maistanut enää juuri mitään. Hämmentävää, mutta hyvää.

Kai 28.02.2008
Perussetti. Maitosuklaata, jonka makua ei muista sen jälkeen kun se suusta haihtunut ja kitalaesta viimein liuennut.

Antti M 07.11.2007
Taas se aavistuksenomainen häivähdys, josta tunnistaa saksalaisen maitosuklaan. Tässä tapauksessa suklaa on kuitenkin täyteläistä ja lähellä parasta 'alppimaito'-viritystä, jota olen maistanut. Mutta ei ihan...

Tuomas 07.11.2007
Muistuttaa vähän marabouta. Ei yhtään hassumpaa maitosuklaata. Pehmeän maistuvaa. je jee

Kiki 07.11.2007
Hyvää! Sopivaa! Miellyttävää! Maku, tuoksu, koostumus ja suussa sulaminen kohdallaan.

Milla 07.11.2007
Alpenmilcheille on ilmeisesti tyypillistä, että niiden tuoksu on vahvasti makea. Niin tässäkin. Maussa pähkinää, ihan ok, tasainen koostumus.

Salla Elina Salo 23.07.2007
Todella maitoisen makuista suklaata. Täyteläistä laatusuklaata. Tavallisen herkullista, ei yllä aivan huumaaviin makuelämyksiin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset