Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka alpenmilch grosstafel
Tuotteen Milka alpenmilch grosstafel valmistusmaa on Saksa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Miia 24.11.2014 : Milkan klassikkomaitosuklaa, jota on saatavilla isona 300g levynä. Tätä muistojen kultaamaa suklaata en olekaan vielä arvostellut, joten korjataas virhe... Muksuna Lauantaipussissa Milkan suklaapalanen oli se pussin paras osuus ja nätin lilaan käärepaperiin kääräisty suklaapala nautittiin pussista aina viimeisenä ja hartaudella... Tuoksu... Erittäin makea, hiukan hunajainen, ehkä nougatinen, vähän halvan joulukalenterisuklaan oloinen. Maku... Pehmeä, maitoinen, ei maistu yhtä suklaiselle kuin esim. Fazerin Sininen, hiukan nougatinen, jopa hiukan paahteinen maku makusteluvaiheen puolessavälissä (vaikea kuvailla), makea, muttei siltikään liian imelä. Kaakaoisuudesta - tai enemmänkin sen puutteesta - voisin antaa hiukan noottia, mutta tästä huolimatta Milkan Alpenmilch on yksi vahvimmista ihan perus-maitosuklaista täydellisen pehmeytensä ansiosta. 3,5 p. ---> 4 p.

NEo 08.09.2010 : "Taxfreesta" tämä on omassa tuttavapiirissä toivottua tavaraa heti ison Tobleronen jälkeen. Maku on miedon suklainen ja tuo mieleen Fazerin Mignon-munan. Ainesosaluettelo paljastaa sen johtuvan hasselpähkinästä, jota sulkaan seassa on. Makean nälkään hyvää tavaraa, mutta ei maitosuklaana päihitä Fazerin Sinisen, miten sen nyt sanoisi...syvää suklaista makua. Olipas kehnosti kuvailtu, mutta varmaan ymmärsitte :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani