Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka & erdbeer patukka
Tuotteen Milka & erdbeer patukka valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 12.12.2018
Esanssinen mansikan tuoksu. Maitosuklaan sisällä on mansikkaa ja rouskuvaa crispiä. Mutta onpas sittenkin yllättävän raikas mansikan maku, melkein tulee kesä mieleen. Maku on parempi kuin tuoksu ennusti. Makeaa, ei menisi paljon kerralla. Joka tapauksessa positiivinen yllätys!

Jenni V 06.11.2017
Milka on ilmeisesti uudistanut koko patukkavalikoimansa. Tämä patukka on pieni mutta tuhti, sisältäen happaman makeaa mansikkakreemitäytettä sekä vehnämurokrispejä. Kuorrutteena pyöreissä paloissa on Milkan tuttua makeaa maitosuklaata. Kokonaisuuskin onkin aikas makea, mutta toisaalta aitoa mansikkaa 0,9% sisältävä täyte on tymäkkyydessään aika happoista, ja murotkin keventävät kivasti kokonaisuutta. Tuoksu on mansikkaeskimomaisen herkullinen. Yhtään enempää tätä ei kerralla söisi, ja arvonkin onko oikea arvosana nyt kakkonen vai kolmonen... Mutta kyllä tämä minusta lopulta on kolmosen arvoinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani