Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka & oreo patukka
Tuotteen Milka & oreo patukka valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 09.07.2016
Tämmöinen toukkaa muistuttava patukka, jossa palaset eivät juurikaan erotu toisistaan, mutta ne pystyy silti murtamaan toisistaan irti. Sisällä on vaaleaa kreemiä ja oreo-keksin palasia, melko reilujakin. Rousketta on oikein mukavasti! Ja makeutta. Keksit maistuvat riittävästi. Makea kokonaisuus, mutta sarjassaan painii kyllä korkealla. Tässä on mielestäni tavoitettu se, mitä on haettukin ja tuote ei huku massaan.

Jenni V 05.12.2015
41-grammainen maitosuklaapatukka, jossa on runsaasti kiinteää maitokreemitäytettä (35%) ja seassa isohkoja kaakaokeksin paloja (17%) (eli siis lähes sama kuin Cadburyn versio...). Palaset ovat paksuja ja pyöreitä, ja päällä on ohut maitosuklaakerros. Vaikka suklaa on makeaa ja vaaleaa, sitä on vain vähän, ja sen maku sopii kyllä erittäin hyvin täytteeseen. Kuten Cadburyssäkin, tykkäsin täytteestä todella paljon, cookies & cream -makumaailma on tavoitettu loistavasti, ja rapsakkuutta ja kaakaon makua riittää runsaan keksin myötä, toisaalta taas kreemiä on riittävästi tuomaan vaniljan makua ja kosteutta patukkaan. Kyllähän tässä makeutta piisaa, mutta tykkäsin silti patukasta paljon.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani