Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka triple à la caramel
Tuotteen Milka triple à la caramel valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jenni V 06.08.2019
90g triplamakusuklaa teemanaan karamelli. Yhdessä rivissä on pyörteellä koristeltuja paloja täyttenään juoksevaa, dovecaramelmaista täytettä, keskirivissä kiinteää karamellin makuista kreemiä sisältäviä vinoviivapaloja ja toisessa reunassa aaltoviivakoristeisia umpisuklaisia paloja mausteenaan daimia muistuttavaa krokanttia. Palat ovat isoja ja välissä on melko paljon ohutta maitosuklaata. Maku on milkamaisen makea, mutta minusta idea on kiva. Eniten tykkäsin ehkä daimmaisista paloista, dovepalat olivat minulle ehkä hiukan liian makeita ja tahmaisia. Keskimmäisen palan täyte maistui vähän sille, kun joskus oli creme brulee -nimisiä täytesuklaapatukoita. Ihan hyvää, mutta ei ihan suosikkia. Mutta kaiken kaikkiaan kolmosen peruslevy.

Jarkko 05.06.2017
Maitosuklaalevy, jossa kussakin rivissä kolmea erilaista palasta. Rivejä on yhteensä neljä. Ensimmäinen pala sisältää löysää toffeeta. Se on makea, muuten mauton. Toisessa palassa on vaalea tahna, jonka maku on lievästi paahteisen toffeinen. Kolmas pala sisältää krokanttimursketta suklaamassan seassa. Viimeinen pala oli selvästi paras.

Hanna P 29.05.2017
Kolme palassa vaaleaa maitosuklaata, joista keskimmäisessä vaaleaa kiinteää täytettä. Hauskat, erilaiset pintakuviot joka palassa. Kahvinen tuoksu. Jee, maku onkin toffeinen ja sisällä ehkä sokerinen manteli. Keskimmäisessä palassa ällömakeaa moussea. Yhdessä palassa todella makeaa toffeeta. Ihan maksimihan tää kolme palaa on ja ajatuskin et sais joululahjaksi vaan tätä saa melkein huonovointiseksi, mutta...tää on vaan niin ihanaa!

Iikka 29.05.2017
Kolme erilaista palaa maitosuklaata. Yksi on makea, jouluisen tahmea. Toinen on hauskan makuinen karkkipommi! Kolmas pitää sisällään toffeehippuja. Tykkään! Mahtava kokonaisuus!

Annamari 27.05.2017
Sokkomaistelu: Kolme palaa maitosuklaata, kaikissa paloissa hieman erilainen kuviointi ja erilainen täyte. Ensimmäisessä palassa on toffeeta sisällä. Todella makeaa! Hyvin perinteinen makea toffeesuklaan maku, mutta mukana myös outo sivumaku. Toisessa palassa on seassa krokanttia. Tämä on parempi kuin edellinen ja lopulta se paras näistä. Makeaa tämäkin. Kolmannessa palassa on vaalea täyte, jossa jo tuoksu selvästi karamellinen. Perusmaku näissä sama, vaikka koostumus ja täyte on eri. Janottavan makea kokonaisuus. Pitää kuitenkin mielenkiinnon yllä syödessä, kun täytteitä on erilaisia. Aluksi ajattelin, että typerä tuote, mutta lopulta aika kätevä "3 yhden hinnalla" juttu. 2,5 pistettä eli kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset