Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka triple choco kakao
Tuotteen Milka triple choco kakao valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jenni V 14.06.2019
Hauska 90g levy, jossa on isoja paloja kolmeen eri tyyliin, vähän eri designilla ja eri täytteillä. Pyörteellä koristellut palaset sisältävät suklaakastiketta, ja minusta tämä oli vähän outo täyte, en oikein siitä pitänyt. Kovin on makeaa suklaan kanssa, ja kastikkeessa on jotenkin vähän kirpakkakin sivumaku, josta en pitänyt. Vinoraitapalaset taas sisältävät mietoa suklaatryffeliä, se on hyvää, mutta ei kuitenkaan mitään kauhean erikoista. Parhaalta minusta maistuu umpisuklaiset lainein koristellut palat, joissa on kaakaokeksiä mausteena. Rouskuvaa ja maukasta. Antaisin tryffelille ja keksipaloille kolmosen, kastikkeella taas kakkosen. Kokonaisuutena kolmosen levy.

Jarkko 05.06.2017
Maitosuklaalevy, jossa kolmenlaisia täytepalasia. Ekassa suklaaneste, joka todella tunkkaisen makuinen eikä edes kaakaoinen. Tokassa palassa tummempi massa, kaakaon makuakin, mutta oudon pistävää sellaista. Kolmannessa palasessa kuiva ja rouskuva täyte, joka muistuttaa lähes keksisuklaata.

Annamari 29.05.2017
Sokkomaistelu: Kolme erilaista suklaapalaa, joissa kaikissa erilainen täyte. 1: Suklaan seassa keksimäisiä paloja. Maku on tylsä ja keksi ei maistu. 2: Tummaa moussemainen suklaatäyte, jonka maku tuo mieleen mutakakun. Tämä itseasiassa maistuukin vähän mullalle! 3: Täyte on löysää suklaakastiketta. Makea ja mauton tämäkin.

Janottava ja makea kokonaisuus, joissa kaikki erilaiset täytteet lopulta maistuvat aika samalta. Ei tee mieli yhtä rivillistä enempää. 2,5 eli 3 p.

Iikka 29.05.2017
Kolme erilaista palaa. Yhdessä on hieman rohisevaa tummaa täytettä. Toisessa tummaa pehmeää. Onko sama täyte eri muodossa? Tässä maussa on muffinssimaisuutta. Kolmannessa on tummaa valuvaa. Kokonaisuus on makea ja hieman hiostava.

Hanna P 25.05.2017
Kolme palaa vaaleaa maitosuklaata erilaisin pintakuvioin. Tuoksu minttuinen. Ensimmäisessä palassa sisällä tummaa keksiä, tulee minttudominokeksi mieleen. Tokassa tummanruskeaa ja rasvaista moussea ja viimeisessä löysempää tummanruskeaa täytettä. Keksitäyte on raikas ja hyvä, mut rasvaisia ja tunkkaisia pettymyksiä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani